Sollicitatiebrief procesoperator

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief procesoperator direct downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. Alle brieven zijn volledig gratis te gebruiken.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor procesoperator als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief procesoperator
Sollicitatiebrief procesoperator
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
 
beoordeel deze brief (verplicht)  
  0/5
Deze brief voor procesoperator krijgt een 4,1/5 uit 76 beoordelingen.

Ching Kroot
Holtummerweg 159
6121 RC Born

Redalco B.V.
T.a.v. de heer A. Reijs
Panhuisstraat 44
6436 BJ Amstenrade

Born, [DATUM]

Betreft: vacature procesoperator

Geachte meneer Reijs,

In de door u geplaatste vacature in De Trompetter van [DATUM], las ik dat uw organisatie op zoek is naar een zeer nauwkeurig werkende procesoperator. Het is meer dan logisch dat een procesoperator binnen een chemische fabriek zeer oplettend te werk gaat. Door mijn ruime werkervaring in verschillende fabrieken waar men chemische stoffen verwerken en mijn kennis van en ervaring met productieprocessen, denk ik de juiste kandidaat voor de openstaande vacature te zijn. Graag licht ik mijn motivatie nader toe in deze sollicitatiebrief.

Na mijn opleiding Laboratorium- en Procestechniek aan Noorderpoort in Groningen, ben ik als procesoperator aan de slag gegaan in een verf- en coatingfabriek. Hier werk ik in een team en zorg voor de controle, het regelen en het bijsturen van het proces zodat de vereiste kwaliteit bereikt wordt. Hierbij houd ik me aan de proces- en batchticketvoorschriften, de instructies van mijn supervisor en de analysegegevens van het laboratorium. Tevens werk ik met het computersysteem en het meet- en regelpaneel dat bij de machines hoort. Mijn Vapro-B opleiding en heftruckcertificaat heb ik buiten werktijd behaald. Tevens ben ik op de hoogte van de regel- en wetgeving op het gebied van ARBO, veiligheid en milieu.

Momenteel ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging in een omgeving met een moderne productiefaciliteit, waar ik mij weer verder kan ontwikkelen. U geeft in de vacature aan, dat er regelmatig voorlichtingsbijeenkomsten en trainingen ingepland worden. Dat spreekt mij zeer aan en ik denk dat dit in deze werkomgeving en binnen het beroep van procesoperator ook zeker van belang is. Door mijn ruime ervaring met verschillende machines en het werken in een fabriek waar ook chemische stoffen verwerkt worden, denk ik een goede toevoeging aan uw team te zijn. Ik werk met veel plezier, zorg dat ik van de laatste ontwikkelingen op de hoogte ben en ben communicatief vaardig. Ik overleg graag met collega’s en deel informatie welke van waarde is voor het werkproces. Als procesoperator werk ik zeer nauwkeurig en met aandacht voor veiligheid en omgeving.

Hopelijk heb ik u van mijn kennis en vaardigheden kunnen overtuigen in deze sollicitatiebrief. Procesoperator is een interessant vak, wat ik graag bij uw boeiende organisatie zou vervullen. Graag vertel ik u meer in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Ching Kroot

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.