Sollicitatiebrief PLC Programmeur

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief PLC Programmeur direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor PLC Programmeur als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief PLC Programmeur
Sollicitatiebrief PLC Programmeur
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor PLC Programmeur krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Jan Willem Bloemers
Roggekamp 148
2592 XA Den Haag

IT & Innovation NL
T.a.v. de heer O. Peters
Weimarstraat 11
2562 AG Den Haag

Den Haag, [DATUM]

Betreft: vacature PLC Programmeur

Geachte heer Peters,

In [MEDIUM] van [DATUM], las ik de vacature van uw bedrijf, met daarin aangegeven dat u op zoek bent naar een gedreven PLC programmeur. Na het lezen van de functieomschrijving en de gestelde functie-eisen, was ik direct overtuigd de juiste kandidaat te zijn. Met deze sollicitatiebrief hoop ik u van mijn mening te kunnen overtuigen. Ik zal daarvoor meer over mijn opleiding en achtergrond vertellen en ingaan op mijn motivatie om te reageren op de vacature.

Na het afronden van de opleiding Elektrotechniek aan [ONDERWIJSINSTELLING] in [PLAATS], heb ik ervoor gekozen om nog een duale opleiding Industriële Automatisering te volgen aan [ONDERWIJSINSTELLING] in [PLAATS]. Dit bleek een goede keuze, want doordat ik naast studeren, ook praktijkervaring opdeed, werd ik nog enthousiaster over het vak. Na het afronden van deze laatste studie, kon ik fulltime aan de slag als PLC programmeur bij [BEDRIJF]. Hier werk ik momenteel nog steeds met plezier. Echter wil ik uw vacature niet voorbij laten gaan, aangezien ik bij uw bedrijf extra uitdagingen zie, vanwege de innovatieve werkomgeving die u biedt.

Als PLC programmeur ben ik verantwoordelijk voor de architectuur, het ontwerpen, testen, bouwen en implementeren van applicatiesoftware voor PLC en robotbesturingen. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor de HMI voor machine- en productielijnen. Hierbij vertaal ik de wensen van de klant in concrete besturingsoplossing. Binnen mijn functie als PLC programmeur werk ik zowel zelfstandig als in teamverband aan verschillende opdrachten en projecten. Ik zorg daarbij voor de technische invulling van het besturingsdeel vanaf specificatie tot en met inbedrijfstelling. Wat tevens bij mijn functie als PLC programmeur hoort, is het verhelpen van storingen aan installaties op elektrotechnisch en besturingstechnisch gebied en het uitvoeren van aanpassingen en verbeteringen binnen PLC- en robotprogramma’s.

Ik ben een sociaal persoon, met een grote interesse voor techniek. Als PLC programmeur heb ik een systematische manier van werken en denken. Daarnaast ben ik creatief, inventief en flexibel te noemen. Door mijn resultaatgerichte instelling en praktische maar tegelijk ook analytische instelling weet ik op een gedegen manier tot de beste uitkomst te komen. Zoals gevraagd in de vacature heb ik uitgebreide kennis van en ervaring met besturings- en servotechniek. Tevens heb ik veel ervaring met het programmeren van PLC’s frequentie regelaars en robots.

Heeft u na het lezen van deze sollicitatiebrief nog vragen over mijn werkervaring of motivatie? Dan beantwoord ik deze graag tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Met vriendelijke groeten,

Jan Willem Bloemers

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.