Sollicitatiebrief planner

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief planner direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor planner als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief planner
Sollicitatiebrief planner
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor planner krijgt een 4,1/5 uit 347 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief planner

Jantinus Stouthart
Sleenburgsestraat 128
6671 ZB Zetten

Van Houts Logistics
T.a.v. de heer T. van Houts
Driewegje 45
4431 PJ s-Gravenpolder

Leiden, [DATUM]

Betreft: vacature planner

Geachte heer Van Houts,

In het Brabants Dagblad van donderdag 20 [MAAND] j.l. las ik de vacature waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een stressbestendige planner die pragmatisch is ingesteld. ‘Dat ben ik!’ dacht ik meteen en ik werd helemaal enthousiast na het lezen van de functieomschrijving. Dit is de vacature waar ik al een tijdje naar op zoek ben. Graag wil ik mijn motivatie in deze brief toelichten.

Sinds [JAAR] ben ik werkzaam als planner bij Eurotex in Gorinchem. Daar ben ik verantwoordelijk voor de planning van werknemers en ZZP-ers en de coördinatie van het wagenpark. Ik vervul deze functie met veel plezier, echter wegens een recente verhuizing naar Venlo zoek ik een werkplek dichter bij huis.

Het is uiteraard niet alleen de plaats waar uw organisatie gevestigd is, ook de omschrijving van de werkzaamheden spreken mij zeer aan. De functie van planner binnen uw bedrijf biedt mij weer meer uitdaging en geeft mij de kans om mij verder te ontwikkelen. Momenteel heb ik een leidinggevende die het werk van mij globaal controleert en veel zaken zelf voor zijn rekening neemt. De grote verantwoordelijkheid voor de totale planning en coördinatie binnen uw bedrijf en daarnaast ook het adviseren bij technische vraagstukken zijn voor mij nieuwe taken waar ik graag mijn tanden in zet.

Het maken van de perfecte planning, daarbij rekening houdend met de wensen van de klant en wettelijke bepalingen, is voor mij als planner iedere dag weer een leuke uitdaging. Ik zorg dat ik overzicht creëer en ga gestructureerd en nauwkeurig aan de slag om de beste resultaten te boeken. Hierbij houd ik niet alleen rekening met de klanten, maar ook met het personeel. Collega’s noemen mij sociaal, accuraat en gedreven. Door mijn open en enthousiaste houding probeer ik het personeel gemotiveerd en flexibel te houden. Zelf ben ik ook flexibel ingesteld en dat maakt mij tevens stressbestendig. Naast mijn rijke ervaring in plannen en coördineren heb ik ook veel technische kennis. Het geven van technische ondersteuning en advies zal voor mij dan ook geen probleem zijn.

Ik hoop u van mijn enthousiasme en capaciteiten te hebben kunnen overtuigen middels deze brief. Planner worden bij uw organisatie zal voor mij een schitterende nieuwe stap zijn. Graag vertel ik u meer in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Jantinus Stouthart

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief planner

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

16 gedachten over “Sollicitatiebrief planner

 1. Ted Jansen

  Het is nieuw voor na 30 jaar weer te solliciteren, ben nu blij dat ik de nieuwe styl kan ontmoeten

  Reageren
 2. Natalina

  Inspirerende brief.

  Reageren
 3. colinda

  Deze brief geeft zeker een goed zicht op hoe een sollicitatiebrief eruit moet zien ! zeer nuttig !

  Reageren
 4. marco

  Dank je wel, hier kan ik me verder

  Reageren
 5. Esther

  Het is voor mij alweer een hele poos geleden dat ik een sollicitatiebrief heb geschreven. Volgens mij heeft deze voorbeeld brief mij voldoende inspiratie gegevens om zelf aan de slag te gaan. Bedankt!

  Reageren
 6. maryse

  Deze brief geeft inspiratie, ik kan hier weer verder mee

  Reageren
 7. jan

  een goeie enthousiaste sollicitatiebrief
  ik ben er zeer goed mee geholpen.

  Reageren
 8. Marianne

  Bedankt voor de inspiratie. Mede hierdoor denk ik een goede brief in elkaar te kunnen zetten. Nu nog hopen dat ik de functie ook krijg.

  Reageren
 9. jscholten

  Wat fijn dat dit zo kan.
  Ben er erg door geholpen

  Reageren
 10. barry

  graag maak ik gebruik van u gratis download en helpt het mij bij een sollicitatie brief te schrijven.

  Reageren
 11. Jose

  Wat een ontzettende inspirerende sollicitatiebrief, ik hoop hiermee de baan van mijn leven te kunnen vinden.

  Reageren
 12. Carmenta

  Leuke manier van schrijven, dat inspireert zeker voor mijn brief!

  Reageren
 13. Perry Toepoel

  Dit is een goed voorbeeld om als planner te solliciteren! Ik heb zelf ook gesolliciteerd om een functie en ik merk dat dit mij zeker heeft geholpen. Ik ben dan ook heel blij hier mee.

  Bedankt!

  Reageren
 14. Sjors

  De brief geeft veel inspiratie en mogelijkheden om een leuke job binnen te halen. Ik hoop met dit voorbeeld een perfecte sollicitatiebrief te maken en een uitnodiging voor een gesprek binnen te halen. Bedankt.

  Reageren
 15. Sjors

  Ik hoop met dit voorbeeld een leuke job binnen te halen. Inspiratie geeft de brief zeker en geeft voldoening.

  Reageren
 16. bianca

  uit deze brief hoop ik inspiratie te kunnen halen voor een perfecte sollicitatiebrief

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.