Sollicitatiebrief persoonlijke begeleider

DOWNLOAD – sollicitatiebrief persoonlijke begeleider direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor persoonlijke begeleider als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief persoonlijke begeleider
Sollicitatiebrief persoonlijke begeleider
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor persoonlijke begeleider krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen.

Maisam Arink
Kraaienest 70
9733 HN Groningen

Zorgcentrum Veenoord
T.a.v. mevrouw J. van Hassalt
Van Swietenlaan 102-112
9728 NX Groningen

Groningen, [DATUM]

Betreft: vacature persoonlijke begeleider

Geachte mevrouw Van Hassalt,

Een persoonlijk begeleider die het gedrag van cliënten kan lezen en collega’s kan coachen. Dat is de persoon waarnaar u op zoek bent, begrijp ik uit de vacature die [DATUM] in [MEDIUM] te lezen was. Ik ben deze persoonlijk begeleider en graag solliciteer ik naar deze boeiende functie bij uw mooie organisatie. In deze sollicitatiebrief vertel ik graag meer over mijn opleiding en werkervaring en licht ik graag mijn persoonlijke vaardigheden en motivatie toe.

Na het afronden van de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan [ONDERWIJSINSTELLING], ben ik gaan werken als persoonlijk begeleider op een woongroep met verstandelijk gehandicapten die functioneren op midden niveau. Als persoonlijk begeleider ondersteun ik hier verschillende cliënten en probeer ik hen met mijn begeleiding anders te leren kijken, denken en doen. Door succeservaringen probeer ik hen vertrouwen te laten krijgen in zichzelf én in mensen om hen heen. Tijdens mijn begeleiding komen er ondanks mijn volharding conflictsituaties voor, welke ik ik goed probeer te begeleiden. Een soms zware, maar vooral voldoening gevende functie. Ik zet mij als persoonlijk begeleider dan ook voor 100% in.

Dat de functie van persoonlijk begeleider mij goed ligt is zeker. De volgende stap die ik nu graag neem in mijn loopbaan, is hetgeen ik in uw vacature tegen ben gekomen. U geeft aan op zoek te zijn naar een persoonlijk begeleider die zijn vak verstaat, maar ook verantwoordelijk is voor het motiveren en coachen van collega’s. Dat spreekt mij erg aan; een gedreven team creëren om zo samen de complexe zorgvragen voor langere tijd te kunnen beantwoorden. Naast deze nieuwe uitdaging, spreekt de visie van uw organisatie mij zeer aan. Elk mens is uniek en wil zich ontwikkelen om nieuwe ervaringen op te doen. Het is van belang dat er een inspirerende omgeving geboden kan worden, die recht doet aan de diversiteit aan zorgvragen en behoefte aan ontmoeting.

Als persoon ben ik sociaal, sterk en ik heb een authentieke persoonlijkheid. Ik heb een groot incasseringsvermogen en bezit voldoende draagkracht om individuele doelen van cliënten te stellen en te ondersteunen. Ik weet het gedrag van cliënten te lezen en spring hier op een coachende manier op in. Graag werk ik in een gedreven team waarin plaats is voor wat humor op zijn tijd. In mijn werk als persoonlijk begeleider ben ik kritisch en zelfreflecterend. Ik bezit goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Zoals gevraagd in de vacature ben ik in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Hopelijk heb ik u van mijn geschiktheid voor de functie kunnen overtuigen middels deze sollicitatiebrief. Als persoonlijk begeleider denk ik een goede toevoeging aan uw professionele team te kunnen zijn. Graag vertel ik u meer in een persoonlijk gesprek.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Maisam Arink

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

2 gedachten over “Sollicitatiebrief persoonlijke begeleider

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.