Sollicitatiebrief personeelsplanner

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief personeelsplanner direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor personeelsplanner als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief personeelsplanner
Sollicitatiebrief personeelsplanner
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor personeelsplanner krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Luca Houweling
Tulpweg 152
2241 VN Wassenaar

Ouwehand Visverwerking B.V.
T.a.v. Juan Ferdinandus
Lageweg 55
2222 AG Katwijk aan Zee

Wassenaar, [DATUM]

Betreft: vacature personeelsplanner

Geachte heer Ferdinandus,

Tijdens mijn zoektocht naar een uitdagende rol als personeelsplanner, trok uw openstaande vacature meteen mijn aandacht. Een veelzijdige baan met uitgebreide interne en externe sociale contacten: dat is precies wat ik zoek! Daarom wil ik u in deze brief graag overtuigen van mijn motivatie en vaardigheden.

In [JAAR] behaalde ik mijn HBO-diploma logistiek en economie. Na enkele tijdelijke opdrachten in diverse omgevingen vond ik een vaste baan als algemeen logistiek medewerker bij [BEDRIJF]. In die functie kon ik proeven van verschillende aspecten van supply chain management, zoals voorraadbeheer, transportplanning en operationele inkoop. Zo ontdekte ik mijn passie voor planning en organisatie.

Daarom besliste ik om mijn loopbaan een andere wending te geven en mij te specialiseren in personeelsplanning. Die kans kreeg ik bij [BEDRIJF], waar ik nog steeds aan de slag ben. Mijn huidige rol is erg gevarieerd en samen met een collega sta ik in voor de optimale planning van medewerkers in schoonmaak, logistiek, catering, receptie, onderhoud en klantendienst.

De focus ligt vooral op operationele aspecten: de belangrijkste prioriteit is dat alles dagdagelijks vlot verloopt en dat is een heuse uitdaging. Er zijn heel wat factoren waar rekening mee moet gehouden worden, zoals de vraag van de klant, verloven, opleidingsdagen, afwezigheden wegens ziekte, de vaardigheden van de medewerkers en natuurlijk de geldende wet- en regelgeving.

Om alles vlot te laten verlopen maken we gebruik van verschillende softwarepakketten. Dagelijks maak ik bijvoorbeeld gebruik van Navision, Excel, Access en Roosterplaats. In het verleden heb ik met andere tools gewerkt, zoals Checks en SAP.

Als personeelsplanner heb ik heel wat sociale contacten en als extravert persoon haal ik daar veel energie uit. Met mijn probleemoplossend vermogen en stressbestendigheid houd ik het hoofd koel in vaak stressvolle situaties en dat kunnen de leidinggevenden erg waarderen. Mijn analytische vaardigheden zet ik graag in om op zoek te gaan naar verbeteringen op strategisch niveau.

In mijn huidige rol is er echter weinig ruimte om aan verbeterprojecten te werken en na enkele wijzigingen in de afdeling is de werkdruk nog verder gegroeid. Daarom haal ik steeds minder voldoening uit mijn job en dat is een van de redenen waarom ik op zoek ben naar een nieuwe uitdaging. Bovendien kijk ik uit naar een meer veelzijdige baan. Wat mij onder meer aanspreekt in uw vacature is de combinatie met transportplanning. Daar heb ik al ervaring mee uit mijn vorige baan.

Na het lezen van deze brief hebt u hopelijk een goed beeld van mijn achtergrond en motivatie. Graag verwijs ik naar mijn curriculum vitae voor meer informatie over mijn ervaring en vaardigheden. In een persoonlijk gesprek licht ik die graag verder toe.

Met vriendelijke groet,
Luca Houweling

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.