Sollicitatiebrief personeelsfunctionaris

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief personeelsfunctionaris direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor personeelsfunctionaris als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief personeelsfunctionaris
Sollicitatiebrief personeelsfunctionaris
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor personeelsfunctionaris krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Lourina Ketelaar
Westelijke Randweg 131
1721 CH Broek op Langedijk

PepsiCo Nederland B.V.
T.a.v. Johan van der Cruijsen
Westelijke Randweg 5
1721 CH Broek op Langedijk

Broek op Langedijk, [DATUM]

Betreft: vacature personeelsfunctionaris

Geachte heer Van der Cruijsen,

Uw vacature op Nationale Vacaturebank trok meteen mijn aandacht. Een gevarieerde functie op de P&O afdeling van een grote speler op de Nederlandse markt: dat is exact wat ik voor ogen heb als volgende stap in mijn loopbaan. Daarom was mijn interesse direct gewekt en in deze brief vertel ik u graag meer over mijn motivatie en ervaring.

In [JAAR] behaalde ik mijn HBO-diploma Personeel en Arbeid aan [HOGESCHOOL] in [LOCATIE]. Na enkele korte tijdelijke opdrachten vond ik een vaste baan bij [BEDRIJF]. Daar werk ik ter ondersteuning van de Manager P&O en ben ik betrokken bij alle HR processen. Een gevarieerde functie waarin ik veel heb bijgeleerd over de praktische uitvoering van het personeelsbeleid.

In eerste instantie lag de focus in mijn rol vooral op het administratieve gedeelte. Zo stond ik in voor de salarisadministratie, rapportering, het bijhouden van de urenregistratie en het uitwerken en bewaken van verschillende HR procedures. Ik speelde eveneens een belangrijke rol in de opvolging van de Wet Verbetering Poortwachter en trad op als contactpersoon voor de ARBO dienst.

Gaandeweg werd ik meer betrokken bij andere processen en bij HR projecten en intussen is de P&O afdeling verder gegroeid. Sinds vorig jaar is er een HR Assistant, die een aantal meer administratieve taken heeft overgenomen. Zelf ben ik nog altijd nauw betrokken in de personeels- en salarisadministratie, maar ik heb meer ruimte om mij toe te leggen op andere taken.

Zo sta ik nu onder meer in voor werving en selectie, de coördinatie van de functionerings- en ontwikkelgesprekken en de organisatie van opleidingen en trainingen. Daarbij werk ik nauw samen met het management en met de team leads. Een aantal belangrijke projecten waaraan ik het voorbije jaar meegewerkt heb, waren de invoering van een nieuw HRIS systeem en het meetbaar maken van de inspanningen op het vlak van opleiding en ontwikkeling van medewerkers.

De combinatie van operationele, tactische en strategische taken geeft mij veel voldoening en ik zoek een gelijkaardige mix in mijn volgende rol. Graag wil ik nu proeven van de uitdagingen die een wat groter bedrijf biedt. Dat is meteen een van de redenen waarom ik uitkijk naar een nieuwe job en bijzonder geïnteresseerd ben in uw openstaande vacature als personeelsfunctionaris.

Wat kunt u van mij verwachten? Ik heb een sterke servicegerichte ingesteldheid, ben administratief nauwkeurig en neem graag verantwoordelijkheid op. Zowel binnen het eigen team als op organisatieniveau draag ik graag bij tot het creëren van een positieve werksfeer en ik sta dicht bij de medewerkers. Op die manier weet ik perfect wat er leeft op de werkvloer.

Dankzij mijn ervaring en opleiding heb ik een uitstekende kennis van verschillende HR processen en systemen. Bovendien ben ik op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving. Ik heb de voorbije jaren met verschillende tools gewerkt. Zo kan ik vlot overweg met Excel, Nmbrs en BambooHR. Ik heb een goede kennis van het Nederlands en het Engels.

De rol als personeelsfunctionaris die u beschrijft, is mij op het lijf geschreven. Hopelijk bent u daar na het lezen van deze brief en het doornemen van mijn curriculum vitae ook van overtuigd. In een persoonlijk gesprek vertel ik graag meer over mijn motivatie en aanpak.

Met vriendelijke groet,
Lourina Ketelaar

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.