Sollicitatiebrief pedagogisch medewerker kinderopvang 2

GRATIS DOWNLOAD – motivatiebrief pedagogisch medewerker kinderopvang direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze motivatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze motivatiebrief voor pedagogisch medewerker kinderopvang als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief pedagogisch medewerker kinderopvang 2
Sollicitatiebrief pedagogisch medewerker kinderopvang 2
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor pedagogisch medewerker kinderopvang 2 krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Bekijk variant 1 voor Sollicitatiebrief pedagogisch medewerker kinderopvang 2

Femme Knoops
Cornelis de Wittstraat 165
3311 GD Dordrecht

Kinderdagverblijf Mamaloe
T.a.v. mevrouw B. van Antwerpen
Carushof 163
3311 GG Dordrecht

Dordrecht, [DATUM]

Betreft: vacature pedagogisch medewerker kinderopvang

Geachte mevrouw Van Antwerpen,

Afgelopen weekend werd mijn belangstelling gewekt door uw vacature voor een pedagogisch medewerker bij uw kinderopvang, die ik vond in de Streekkrant. Na ons aangename telefoongesprek van gisteren ben ik er nog sterker van overtuigd dat ik een geschikte kandidaat ben voor deze functie. Zoals afgesproken bezorg ik u hierbij mijn schriftelijke motivatie.

Vorige maand rondde ik de MBO-opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker Kinderopvang Niveau 4 af aan [SCHOOL]. Na een korte vakantie ben ik nu vol enthousiasme op zoek naar een geschikte eerste baan. Ik ben er zeker van dat uw organisatie perfect bij mij past. Op basis van de informatie die u mij verschafte en die ik las op uw website ben ik overtuigd van uw professionele, persoonlijke aanpak en ik kan mij helemaal vinden in het pedagogisch beleidsplan. Bovendien ken ik ook een aantal ouders met kinderen in uw opvang en zij zijn zeer tevreden. Graag wil ik eraan meewerken om dat zo te houden!

In het kader van mijn opleiding heb ik verschillende stages afgewerkt. Niet alleen in kinderdagverblijven, maar ook naschoolse opvang en een peuterspeelzaal. Daarnaast heb ik tijdens de vakantieperiodes altijd vrijwilligerswerk gedaan, zoals begeleiding bij zomerkampen en vakantieopvang. Afgelopen zomer heb ik als invalkracht gewerkt bij kinderdagverblijf [NAAM].

Het werken in een kinderopvang heeft mij altijd sterk aangesproken. Ik heb een grote familie en ben gek op kinderen. Graag draag ik bij aan een veilige en vertrouwde omgeving, waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Mijn opleiding heeft mij de nodige achtergrond gegeven om mogelijke problemen op sociaal, emotioneel of cognitief gebied tijdig te signaleren. Een nauw overleg met de ouders is natuurlijk cruciaal om voor de best mogelijke begeleiding te zorgen.

Mijn vrienden omschrijven mij als sociaal, loyaal, verantwoordelijk, ordelijk en creatief. Ik kan een Verklaring Omtrent Gedrag voorleggen en voldoe aan de taaleis 3F, die werd vermeld in de vacature. Daarnaast beschik ik over een rijbewijs B en heb ik een eigen wagen.

Hopelijk heb ik met deze brief uw interesse gewekt. Ik zou erg graag bij uw kinderopvang aan de slag gaan en hoop mijn motivatie verder te kunnen toelichten in een persoonlijk gesprek.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Femme Knoops

Bekijk variant 1 voor Sollicitatiebrief pedagogisch medewerker kinderopvang 2

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Een gedachte over “Sollicitatiebrief pedagogisch medewerker kinderopvang 2

  1. ouchi

    ik vond het een heel duidelijke en leerzame mail.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.