Sollicitatiebrief orthopedagoog

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief orthopedagoog direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze motivatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze motivatiebrief voor orthopedagoog als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief orthopedagoog
Sollicitatiebrief orthopedagoog
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor orthopedagoog krijgt een 4,3/5 uit 6 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief orthopedagoog

Virgil Spierings
Kuyperhoeve 137
2743 JR Waddinxveen

De Narcis
T.a.v. mevrouw F. Kemerink
Nachtegaalstraat 157
1021 EZ Amsterdam

Waddinxveen, [DATUM]

Betreft: vacature orthopedagoog

Geachte mevrouw Kemerink,

In [MEDIA] van [DATUM], las ik met enthousiasme de vacature waarin u vertelt op zoek te zijn naar een orthopedagoog als ondersteuning voor uw team bij het waardevolle werk voor kwetsbare kinderen en gezinnen. In deze sollicitatiebrief vertel ik u graag meer over mijn opleiding en werkervaring en vertel ik over de kwaliteiten waarover ik beschik die van belang zijn voor de functie van orthopedagoog. Daarnaast licht ik mijn motivatie om juist op deze vacature te reageren toe.

Na het afronden van de studie Pedagogische Wetenschappen in [JAAR] aan de [ONDERWIJSINSTELLING] in [PLAATS], ben ik aan de slag gegaan als orthopedagoog bij een organisatie die hulp biedt aan kinderen die verstandelijk beperkt zijn. Binnen deze functie als orthopedagoog heb ik veel geleerd op het gebied van bestaande opvoedingsstijlen en de verschillende toe te passen methodieken. Binnen mijn functie werk ik volgens protocollen en procedures en blijf daarbij op de hoogte van de sociale kaart. Mijn functie is vooral adviserend te noemen en ik word voornamelijk aan de start ingezet. Op dat moment neem ik de kernbeslissingen. Daarnaast geef ik ondersteuning aan uitvoerende medewerkers en teamleiders vanuit mijn kennisdomein.

Nu ik een aantal jaar in deze tak van de zorg werkzaam ben, ben ik benieuwd naar een andere doelgroep. Uw vacature voor een orthopedagoog bij uw organisatie voor jeugdzorg en jeugdreclassering spreekt mij daarom zeer aan. In deze functie kan ik mij niet alleen richten op verstandelijk beperkte kinderen, maar op kinderen en jeugdigen in het algemeen. Dat brengt een nieuwe manier van werken en adviseren. Tijdens mijn opleiding en stages heb ik kennis van en ervaring met deze doelgroep opgebouwd en ben ervan overtuigd dat ik de functie daardoor naar behoren kan uitvoeren. Zoals gevraagd in de vacature heb ik kennis van therapeutische (crisis)interventies en behandelmethoden en van psychopathologie van zowel kinderen als volwassenen.

Als persoon ben ik zeer sociaal en ik heb een open uitstraling. Ik heb een grote mensenkennis, waardoor ik personen over het algemeen op de juiste manier weet te benaderen. Ik sta stevig in mijn schoenen en blijf ook in onverwachte situaties kalm en duidelijk. Mijn streven is om continue op de hoogte te blijven van ontwikkelingen binnen het vak en om die reden volg ik graag bijscholingscursussen en lees ik veel vakliteratuur.

Hopelijk heb ik u kunnen overtuigen van mijn capaciteiten en enthousiasme in deze sollicitatiebrief. Als orthopedagoog draag ik graag mijn steentje bij aan het versterken van uw positie. Graag maak ik nader kennis tijdens een persoonlijk gesprek en beantwoord ik eventuele vragen van uw kant.

Met vriendelijke groet,

Virgil Spierings

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief orthopedagoog

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.