Sollicitatiebrief orderpicker

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief orderpicker direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor orderpicker als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief orderpicker
Sollicitatiebrief orderpicker
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor orderpicker krijgt een 4,4/5 uit 87 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief orderpicker

Geert Walraven
Zevenmeersveenweg 16
4661HX Halsteren

West Distributie
T.a.v. de heer J. Coomans
Rijksweg 35
4661BB Halsteren

Halsteren, [DATUM]

Betreft: vacature orderpicker

Geachte heer Coomans,

Afgelopen [DATUM] jl. las ik in het Brabants Dagblad de vacature waarin u vertelt op zoek te zijn naar een orderpicker bij uw distributiecentrum. Graag wil ik solliciteren naar deze functie en in deze brief zal ik u mijn motivatie toelichten.

Tijdens mijn opleiding aan de LTS kreeg ik een bijbaantje als assistent logistiek medewerker bij een distributiecentrum. De werkomgeving beviel mij erg goed en ik ben daar dan ook blijven werken. In deze tijd heb ik mijn VCA behaald, evenals het certificaat ‘veilig werken met de heftruck’ en ‘veilig werken met de reachtruck’. Na twee jaar ben ik binnen dezelfde organisatie overgestapt naar de positie van orderpicker. Helaas gaat het distributiecentrum sluiten vanwege een fusie en ben ik genoodzaakt een andere baan te zoeken. Uw vacature komt dus op het juiste moment!

Als orderpicker verzamel ik orders en zorg ik voor een juiste bevoorrading van verschillende winkels. Hierbij maak ik gebruik van een voicepick systeem en in sommige gevallen ook een bestellijst. Daarnaast pak ik orders uit en verwerk ik de dagafsluitingen voor de verschillende vervoerders. Ik heb ruime ervaring in het bedienen van zowel heftrucks als reachtrucks. Zoals hierboven al genoemd ben ik ook in het bezit van de juiste certificaten. Momenteel werk ik in een 3-ploegendienst en dat bevalt mij prima.

Het werken in een distributiecentrum is erg leuk. Ik houd ervan om met verschillende mensen samen te werken en op deze manier ook kennis te maken met verschillende karakters en culturen. Collega’s noemen mij een echte teamspeler en ik sta dan ook graag voor iedereen klaar om te helpen bij problemen die zich kunnen voordoen op de werkvloer. Als orderpicker werk ik nauwkeurig en secuur en zorg ik ervoor dat ik mijn zaken op orde heb. Ik heb een actieve werkinstelling en ben altijd gemotiveerd. Fysiek ben ik zeer sterk te noemen en daar werk ik in mijn vrije tijd ook extra aan in de sportschool. Mijn moedertaal is Nederlands welke ik dan ook zowel mondeling als schriftelijk uitstekend beheers. Ik ben in het bezit van een rijbewijs B en een eigen auto zoals u in uw vacature als eis stelt.

Met deze brief hoop ik u te hebben overtuigd van mijn kwaliteiten als orderpicker. Bijgevoegd vindt u mijn curriculum vitae. Graag licht ik in een persoonlijk gesprek een en ander nog verder toe.

Met vriendelijke groet,

Geert Walraven

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief orderpicker

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

5 gedachten over “Sollicitatiebrief orderpicker

 1. Dirk jan Swierstra

  goede en duidelijke voorbeeldbrief

  Reageren
 2. janneke

  en mooie en duidelijke brief

  Reageren
 3. Elle.B

  Wat een helder en duidelijke brief zeker een goed voorbeeld! Dit geeft zeker een goede inspiratie om mijn brief op te stellen

  Reageren
 4. rita

  deze brief is waar ik naar op zoek ben , want om elke keer dezelfde inhoud in je brief te melden is ook niet zo slim , dus ben erg blij met deze formule

  Reageren
 5. schepers bj

  bedankt voor deze brief deze zal zeker een goed voorbeeld zijn om men eigen brief te maken
  hartelijk dank

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.