Sollicitatiebrief order entry medewerker

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief order entry medewerker direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor order entry medewerker als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief order entry medewerker
Sollicitatiebrief order entry medewerker
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor order entry medewerker krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Joshi Stouthart
De Weed 17
1614 KJ Lutjebroek

V.O.F. Van Baalen Exploïtatie
T.a.v. S. van der Helm
Streekweg 103
1616 AB Hoogkarspel

Lutjebroek, [DATUM]

Betreft: vacature order entry medewerker

Geachte heer Van der Helm,

Op Nationale Vacaturebank trok uw openstaande vacature voor een order entry medewerker meteen mijn aandacht. Momenteel ben ik op zoek naar een leuke startersjob en dit is precies wat ik in gedachten heb! Daarom stel ik mij graag kandidaat voor deze openstaande vacature en in deze brief wil ik mijn motivatie toelichten.

Vorige maand behaalde ik mijn MBO-diploma administratief medeweker niveau 3 en nu sta ik te popelen om mijn eerste stappen te zetten op de arbeidsmarkt. Daarbij richt ik mij op een rol waarin ik mijn administratieve vaardigheden verder kan aanscherpen, in combinatie met klantencontacten. De rol als order entry medewerker, zoals beschreven in uw vacature, is op dat vlak precies wat ik zoek.

Wat mij onder meer aanspreekt in de functie, is de variatie. Deze rol biedt de mogelijkheid om in contact te komen met verschillende afdelingen en er wordt met diverse types gegevens gewerkt. Dat biedt de mogelijkheid om veel bij te leren over het reilen en zeilen van de organisatie.

In het kader van de sollicitatietraining die we kregen tijdens onze opleiding, heb ik een aantal testen afgelegd. Daaruit bleek dat ik erg nauwkeurig ben, maar ook snel kan werken. Dat is zeker een belangrijke troef voor deze functie, waarin het cruciaal is om informatie correct te verwerken. Een fout kan immers belangrijke gevolgen hebben.

Ik kan veel voldoening halen uit administratieve taken, maar als sociaal en extravert persoon hecht ik ook veel belang aan sociale contacten. Daarom kijk ik uit naar een functie met klantencontacten. Met mijn servicegerichte en vriendelijke houding kan ik snel het vertrouwen winnen van anderen en ik houd het hoofd koel in lastige situaties. Dat heb ik onder meer geleerd tijdens mijn studentenjob als medewerker in een restaurant.

Tijdens mijn opleiding heb ik met verschillende computerprogramma’s leren werken. Zo heb ik een uitstekende kennis van MS Office. Ik ben tweetalig Nederlands/Engels opgevoed en spreek ook een aardig mondje Frans en Spaans. Als leergierig persoon kijk ik ernaar uit om verdere opleidingen te volgen.

Als schoolverlater ben ik onmiddellijk beschikbaar en erg enthousiast om uw team te versterken. Ik ben ervan overtuigd dat ik over de juiste vaardigheden beschik voor deze vacature en hoop dat u dezelfde mening bent toegedaan. In mijn curriculum vitae vindt u meer informatie over mijn achtergrond en uiteraard vertel ik graag meer tijdens een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,
Joshi Stouthart

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.