Sollicitatiebrief optometrist

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief optometrist direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor optometrist als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief optometrist
Sollicitatiebrief optometrist
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor optometrist krijgt een 4,1/5 uit 8 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief optometrist

Rewien Vermaat
Vijverlaan 42
7553 CD Hengelo

Optiek Lian Jutte
T.a.v. de heer L. Jutte
Brinkstraat 12
7551 CC Hengelo

Hengelo, [DATUM]

Betreft: vacature optometrist

Geachte meneer Jutte,

Met enthousiasme las ik de vacature in De Volkskrant waarin u aangeeft voor uw nieuwe winkel op zoek te zijn naar een optometrist. Dit is een functie die perfect bij mij past! In deze brief zal ik vertellen waarom en mijn motivatie om op de vacature te reageren nader toelichten.

Al van jongs af aan wist ik dat ik opticien of optometrist wilde worden. Mijn vader is ook opticien en ik vond het erg leuk om hem aan het werk te zien. Vanzelfsprekend ben ik daarom de opleiding tot optometrist gaan volgen en in [DATUM] heb ik deze afgerond. Momenteel werk ik als optometrist in een ziekenhuis, maar mijn voorkeur gaat uit naar het werken in een winkel zodat ik meer afwisseling in de functie kan vinden. Dat is de voornaamste reden waarom uw vacature direct mijn aandacht trok.

Als optometrist heb ik ruime ervaring in het uitgebreid onderzoeken van de ogen, de adnexa, de oculaire motiliteit en alle visuele vermogens van cliënten. Bij het uitvoeren van de onderzoeken maak ik gebruik van verschillende apparatuur, zoals bijvoorbeeld een phoropter, een auto refractor en een spleetlamp. Indien nodig dien ik diagnostische farmaca toe om zo oogaandoeningen te kunnen ontdekken. Wanneer er refractieafwijkingen geconstateerd worden schrijf ik de nodige optische correctie- of hulpmiddelen voor. Tevens maak ik eventueel doorverwijzingen naar huisarts, oogarts of orthoptist. Doordat ik tijdens mijn studie in de weekenden en op koopavonden bij een opticien gewerkt heb ken ik het reilen en zeilen in een brillenzaak. Ik heb via deze bijbaan geleerd om klanten te adviseren en servicegericht te werken.

Ik ben een sociaal persoon, heb een klantvriendelijke instelling en ben geduldig. Mijn communicatieve vaardigheden zijn zeer goed en ik weet personen van alle leeftijden en achtergronden op de juiste manier aan te spreken. Naast Nederlands spreek ik ook vloeiend Engels en Duits. Dankzij mijn positieve instelling en het altijd willen zoeken naar de beste oplossing kan ik cliënten in vrijwel alle gevallen met een goed gevoel naar huis laten gaan. In mijn werk als optometrist vind ik het belangrijk om mensen op een rustige manier te helpen en juist en eerlijk advies te geven. Het werken in een team heeft mijn voorkeur, maar mijn werkzaamheden kan ik ook prima zelfstandig uitvoeren. Ik ben flexibel ingesteld en ben tevens in weekenden en in de avonduren in te zetten zoals u in de vacature vraagt.

Hopelijk heb ik u kunnen overtuigen van mijn kunde en enthousiasme met deze brief. Optometrist is een functie die mij op het lijf geschreven is en deze zou ik graag combineren met mijn passie voor het adviseren en verkopen in een optiek. Graag vertel ik u meer in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Rewien Vermaat

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief optometrist

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.