Sollicitatiebrief opticien

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief opticien direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor opticien als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief opticien
Sollicitatiebrief opticien
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor opticien krijgt een 4,3/5 uit 42 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief opticien

LouLou van Wemeldinge
Tulpstraat 25
8012 BE Zwolle

Oever Optiek
T.a.v. de heer G.I.J. van ’t Oever
Roggenstraat 33
8011 TE Zwolle

Zwolle, [DATUM]

Betreft: vacature opticien

Geachte heer Van ’t Oever,

In de Stadskrant van [DATUM] las ik met interesse de vacature voor opticien die uw optiek heeft openstaan. Na ons prettige telefoongesprek van afgelopen dinsdag besloot ik direct deze brief te sturen waarin ik mijn motivatie voor de functie zal toelichten.

In [DATUM] heb ik aan het Deltion College in Zwolle de opleiding tot opticien afgerond. Ik ben daarna parttime als opticien gaan werken. Echter, ik zou deze afwisselende functie graag fulltime vervullen. Uw optiek vormt daarvoor ook nog eens een boeiende en leerzame omgeving. Uw visie op het vakgebied, het vakmanschap en de persoonlijke aandacht die u aan klanten biedt spreken mij erg aan. De vacature trok dan ook direct mijn aandacht.

Als opticien voer ik alle voorkomende werkzaamheden uit zoals bijvoorbeeld het doen van oogmetingen, reparatie van brillen en het geven van advies over brillenglazen, monturen en contactlenzen. Dankzij mijn grote interesse in het vak zorg ik ervoor dat ik op de hoogte blijf van de laatste ontwikkelingen en modetrends binnen het vakgebied. Zoals u in uw vacature aangeeft ben ik zeker bereid om trainingen en cursussen te volgen. Graag zelfs!

Ik ben een sociaal persoon die graag met mensen omgaat. In mijn communicatie ben ik open en duidelijk en ik weet klanten op de juiste manier aan te spreken. Ik heb een commerciële instelling en weet kansen om te zetten in concrete doelen. Hierbij verlies ik vakmanschap niet uit het oog en zoek ik oplossingen met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Persoonlijke aandacht is belangrijk in het werk van een opticien. Klanten hebben behoefte aan goed en eerlijk advies en ik probeer dan ook eerst het probleem en de wensen van iedere klant in kaart te brengen. Ik weet van aanpakken en werk graag in een gemotiveerd en trouw team.

Zoals u hebt kunnen lezen in deze brief: opticien zijn past bij mij en ik ben goed in mijn vak. U kunt dus rekenen op een gedreven medewerker die moeite doet om de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied in de praktijk te brengen en bereid is veel bij te leren. Graag vertel ik u meer in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

LouLou van Wemeldinge

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief opticien

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Een gedachte over “Sollicitatiebrief opticien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.