Sollicitatiebrief Operations Engineer

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief Operations Engineer direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor Operations Engineer als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief Operations Engineer
Sollicitatiebrief Operations Engineer
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor Operations Engineer krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Nour Degens
Karper 168
3824 LV Amersfoort

AGRO ICT Consultancy
T.a.v. Mw. L. Soest
Essenberg 15
3905 MK Veenendaal

Amersfoort, [DATUM]

Betreft: vacature Operations Engineer

Geachte mevrouw Soest,

Via één van uw medewerkers, [NAAM], werd ik attent gemaakt op de openstaande vacature binnen uw bedrijf voor de functie van operations engineer. Momenteel werk ik in eenzelfde functie, maar ik ben op zoek naar een meer professionele organisatie waarbinnen meer ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid. Uit de omschrijving in de vacature blijkt dat dat binnen uw organisatie juist gewaardeerd wordt. Graag solliciteer ik dan ook naar de functie van operations engineer en in deze sollicitatiebrief ga ik graag nader in op mijn ervaring en motivatie.

In [JAAR] heb ik de opleiding ICT afgerond aan [ONDERWIJSINSTELLING] in [PLAATS]. Ik ben daarna gaan werken als operations engineer bij [BEDRIJF]. Daar vervul ik momenteel nog steeds deze functie met plezier. Echter, zoals hierboven al verteld, ben ik op zoek naar een plek waar ik meer verantwoordelijkheid mag dragen en waar ik weer meer uitdaging kan vinden.

Als operations engineer neem ik binnenkomende ICT support vragen aan van verschillende klanten, registreer en analyseer deze. Ik ben het eerste aanspreekpunt en beantwoord eventuele vragen. Daarnaast ondersteun ik eindgebruikers bij opstartproblemen, netwerkproblemen, inlogproblemen en hard- en softwarestoringen. Alerts uit de monitoring tool registreer ik en volg ik op. Ook bewaak ik openstaande issues en storingen en waar nodig escaleer ik deze. Daarnaast beheer ik als operations engineer gebruikersaccounts en werk documentatie bij en onderhoud deze. Wat tevens bij mijn functie als operations engineer hoort, is dat ik meedraai in de regulieren 24/7 stand-by regeling. Dit vormt voor mij geen enkel probleem en hoort ook binnen uw organisatie bij de functie van operations engineer, volgens de vacature.

Ik ben een sociaal persoon met uitstekende communicatieve vaardigheden. Als operations engineer weet ik het belang van klantgericht werken en het leveren van de beste service. Ik streef altijd naar het hoogst haalbare resultaat en werk dan ook nauwkeurig en gestructureerd. Zoals gevraagd in de vacature heb ik kennis van en inzicht in de ontwikkelingen binnen de eigen discipline. Ook ben ik Microsoft gecertificeerd en heb ik ervaring met serverbeheer en virtualisatie. Uiteraard weet ik als operations engineer te werken met Citrix, Hyper V en VMWare. Tenslotte beschik ik, zoals geëist in de vacature, over een rijbewijs B.

Met deze sollicitatiebrief hoop ik mijn motivatie voor het solliciteren naar de functie van operations engineer goed over te hebben gebracht. Ik verwacht een juiste kandidaat te zijn voor de functie en licht eventuele vragen van uw kant graag toe tijdens een gesprek.

Met vriendelijke groeten,

Nour Degens

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.