Sollicitatiebrief ontbijt medewerker

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief ontbijt medewerker direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor ontbijt medewerker als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief ontbijt medewerker
Sollicitatiebrief ontbijt medewerker
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor ontbijt medewerker krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Mascha Jongejan
Roodborstjeslaan 198
1742 JJ Schagen

Slothotel Schagen
T.a.v. Carla Grevers
Slotplein 4
1741 CA Schagen

Schagen, [DATUM]

Betreft: vacature ontbijt medewerker

Geachte mevrouw Grevers,

U bent op zoek naar een vroege vogel om uw gasten ‘s ochtens in de watten te leggen met een heerlijk ontbijt? Dat is een rol die mij op het lijf geschreven is. Daarom reageer ik met veel enthousiasme op uw advertentie, die ik zag in De Weekbode van [DATUM]. In deze brief vertel ik u graag meer over mijn achtergrond en motivatie.

Als student had ik altijd al bijbaantjes en zo ontdekte ik mijn passie voor de horeca. Na twee jaar aan de hogeschool besefte ik dat hogere studies eigenlijk niets voor mij waren. Daarom besliste ik om mij volop toe te leggen op mijn passie en ik ging voltijds aan de slag als horecamedewerker. In het begin werkte ik als uitzendkracht in verschillende omgevingen, gaande van een bedrijfskeuken tot een klasserestaurant.

Zo leerde ik de kneepjes van het vak als keukenhulp en medewerker bediening. Mijn voorkeur ging altijd uit naar een job met veel klantencontact. Daarom trad ik uiteindelijk vast in dienst als kelner bij [NAAM RESTAURANT]. Een professionele omgeving met een grote focus op kwaliteit en het leveren van een perfecte service: daar voel ik mij echt thuis.

Nog altijd ga ik met veel plezier naar het werk, mede omdat ik deel uitmaak van een hecht team met fantastische collega’s. De vele avonddiensten wegen echter steeds zwaarder door. Ik ben geen avondmens en ben bewust op zoek naar een rol overdag of bij voorkeur in de ochtend. Zo kwam ik natuurlijk bij uw vacature terecht!

Wat kunt u van mij verwachten? Ik ben een harde werker met een uitgesproken servicegerichte ingesteldheid. Gasten in de watten leggen: daar gaat het uiteindelijk om in de horeca! Dankzij mijn ruime ervaring ben ik flexibel inzetbaar en kan ik bijspringen waar nodig. Met mijn grote verantwoordelijkheidszin en goede organisatorische vaardigheden kan ik ook ondersteuning bieden bij de planning en het voorraadbeheer.

Orde en hygiëne: daar leg ik altijd de nadruk op, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Schoonmaken en mee instaan voor een nette en professionele uitstraling? Dat doe ik met veel plezier! Uiteraard heb ik een goede kennis van de HACCP-normen. Dankzij mijn ervaring bij [NAAM RESTAURANT] ben ik het gewend om met internationale klanten in contact te staan en ik heb een goede kennis van het Engels.

Als u op zoek bent naar een ervaren en gepassioneerde horecamedewerker om het ontbijt voor uw gasten tot in de puntjes te verzorgen, dan ben ik ervan overtuigd dat ik de geschikte kandidaat ben. Hopelijk denkt u daar hetzelfde over en mag ik binnenkort een uitnodiging verwachten voor een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,
Mascha Jongejan

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.