Sollicitatiebrief Online Travel Agent

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief Online Travel Agent direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor Online Travel Agent als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief Online Travel Agent
Sollicitatiebrief Online Travel Agent
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor Online Travel Agent krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Lian Hanse
Djambistraat 91
1094 AW Amsterdam

Urban Tours
T.a.v. Wendy Klaassen
Kalverstraat 31-33
1012 NX Amsterdam

Amsterdam, [DATUM]

Betreft: vacature Online Travel Agent

Geachte mevrouw Klaassen,

Via Monsterboard.nl vond ik uw openstaande vacature voor een gedreven Online Travel Agent. Een gevarieerde functie in een groeiend bedrijf: dat is precies wat ik momenteel zoek. In deze brief wil ik graag mijn motivatie en achtergrond nader toelichten.

Vorig jaar behaalde ik mijn MBO-diploma Toerisme en na het afronden van mijn studies besliste ik om enkele maanden te reizen. Ik koos voor een road trip in Europa en om deze trip te financieren werkte ik onderweg in verschillende hostels. Een ideale manier om wat bijkomende werkervaring op te doen en mijn talenkennis verder aan te scherpen.

Sinds [MAAND] ben ik terug in Nederland en nu kijk ik uit naar een leuke startersfunctie. Omdat ik een commerciële ingesteldheid heb, wil ik graag met klanten werken. Een baan op een customer service of sales afdeling is daarom mijn eerste keuze. Graag wil ik daarbij mijn talen kunnen gebruiken. Ik spreek vlot Nederlands, Engels en Spaans.
Reizen is mijn passie en mede daarom kan ik mij goed verplaatsen in de klant. Bovendien heb ik via een bijbaan tijdens mijn studies al ervaring op een klantendienst. Mijn servicegerichte houding en goed probleemoplossend vermogen beschouw ik als belangrijke troeven om de klanten een goede ervaring te bezorgen.

Wat mij onder meer aanspreekt in een rol als Online Travel Agent, is de afwisseling. Er zijn bijvoorbeeld uitgebreide sociale contacten met zowel klanten als leveranciers. De combinatie van het gebruik van sociale media, telefoon, chat en email zorgt voor extra variatie. Daarnaast vind ik het belangrijk om deel uit te maken van een leuk team en te kunnen overleggen met collega’s om samen voor een nog betere dienstverlening te zorgen.

Als starter op de arbeidsmarkt kan ik weinig werkervaring voorleggen, maar dat compenseer ik met een grote dosis enthousiasme en leergierigheid. Ik ben nieuwsgierig ingesteld en heb een echte passie voor reizen. Daarnaast heb ik een extraverte en spontane persoonlijkheid, waardoor ik makkelijk het vertrouwen kan winnen van anderen.

Hopelijk hebt u na het lezen van deze brief een goed beeld van mijn motivatie en achtergrond. Graag verwijs ik naar mijn curriculum vitae voor meer informatie over mijn vaardigheden en achtergrond. In een persoonlijk gesprek licht ik graag het een en ander nader toe.

Met vriendelijke groet,
Lian Hanse

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.