Sollicitatiebrief online marketeer

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief online marketeer direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt. Bekijk ook eens de sollicitatiebrief senior online marketeer, misschien kun je delen combineren

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor online marketeer als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief online marketeer
Sollicitatiebrief online marketeer
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor online marketeer krijgt een 4,2/5 uit 163 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief online marketeer

Seb van Tellingen
Schulpkamp 130
3861 EH Nijkerk

RedKiwi
T.a.v. de heer A. Ali
Breeweg 8
3075 LJ Rotterdam

Nijkerk, [DATUM]

Betreft: vacature online marketeer

Geachte heer Ali,

Via Linkedin kwam ik te weten dat u momenteel op zoek bent naar een gedreven online marketeer. Mijn beroep is mijn passie en momenteel kijk ik uit naar een uitdagende baan in een internationale omgeving. Een gevarieerde job, complexe projecten en een enthousiast team: dat is wat u aanbiedt en dat is precies wat ik zoek.

Na mijn middelbare studies koos ik voor een opleiding Business Administration en ik besliste om mij te specialiseren in marketing. Vooral digitale marketing vind ik enorm boeiend en naast mijn studies volgde ik ook een aantal online cursussen. Zo behaalde ik onder meer een Google Adwords certificaat. Wat ik zo boeiend vind aan de wereld van online marketing? Elke dag kan je blijven bijleren en je kan ook telkens nieuwe dingen uitproberen. Experimenteren, analyseren, bijsturen: het is telkens zoeken naar de beste aanpak.

Intussen heb ik al wat ervaring opgedaan via mijn stage en via een aantal persoonlijke projecten. Tijdens mijn studies richtte ik samen met een aantal collega-studenten een eigen start-up op, gericht op het verkopen van gepersonaliseerde gadgets, en zelf was ik verantwoordelijk voor onder meer marketing. Zo heb ik ervaring met sociale media, Adwords en Bing campagnes, SEO, content en email marketing. Ik ben cijfermatig ingesteld en vind het erg fijn om in de cijfers te duiken en te analyseren hoe we campagnes kunnen optimaliseren. Daartoe gebruik ik diverse tools, waaronder Google Analytics en Hubspot. Tijdens mijn stage heb ik ook met Optimizely gewerkt voor A/B testing.

Binnen online marketing is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen. Daarom volg ik actief verschillende blogs en influencers binnen het vakgebied en ik probeer mij verder bij te scholen via online cursussen en door regelmatig meetups en evenementen bij te wonen. Ik ben creatief, analytisch en heb zin voor initiatief. Dat jullie ruimte bieden om te experimenteren, spreekt mij enorm aan. Daarnaast vind ik het belangrijk om in een team terecht te komen waar we ideeën kunnen uitwisselen en van elkaar kunnen leren. Mijn goede communicatieve vaardigheden helpen mij om mijn ideeën over te brengen en ik heb een vlotte pen, waardoor ik ook zelf content kan verzorgen.

Hopelijk hebt u na het lezen van deze brief een goed beeld van mijn kwaliteiten. Graag verwijs ik naar mijn curriculum vitae, waar u links naar mijn persoonlijke website en projecten kunt vinden. Graag licht ik mijn motivatie verder toe in een persoonlijk gesprek!

Met vriendelijke groet,

Seb van Tellingen

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief online marketeer

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.