Sollicitatiebrief office manager

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief office manager direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt. Bekijk ook eens de sollicitatiebrieven voor soortgelijke vacatures, misschien kun je delen combineren: directiesecretaresse, juridisch secretaressemanagement assistent, medisch secretaresse, office manager, secretaresse.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor office manager als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief office manager
Sollicitatiebrief office manager
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor office manager krijgt een 4,1/5 uit 517 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief office manager

Joana Stemerdink
Randweg 79
2951 VP Alblasserdam

Green Fruits
T.a.v. mevrouw F. Schutten
Marterlaan 64
2951 VH Alblasserdam

Alblasserdam, [DATUM]

Betreft: vacature officemanager

Geachte mevrouw Schutten,

Communicatief vaardig, betrouwbaar, sociaal en competent. Dat is een korte omschrijving van de officemanager waarnaar u op zoek bent. Uit uw vacature maak ik op dat u aan bovenstaande punten veel waarde hecht. Dat ik over deze capaciteiten beschik en dus de juiste kandidaat ben zal ik in deze brief toelichten.

Na mijn HBO-opleiding Communicatie ben ik bij toeval in de functie van officemanager gerold. Tijdens mijn studie werkte ik parttime bij [BEDRIJF], waar op een gegeven moment de positie van officemanager vrijkwam. Al snel wist ik dat deze functie mij op het lijf geschreven is omdat de werkzaamheden zeer divers en uitdagend zijn.

In mijn huidige functie ben ik medeverantwoordelijk voor het contractbeheer, stel ik offertes op, verzorg ik de facturatie en verwerk ik gegevens in het rapportagesysteem. Als officemanager ben ik binnen de organisatie ook degene die verantwoordelijk is voor het boeken van hotels en vluchten en het behandelen van declaraties. Deze werkzaamheden bevallen mij zeer goed, maar toch ben ik na vier jaar toe aan een nieuwe uitdaging en een nieuwe omgeving.

Wat mij vooral aanspreekt in uw openstaande vacature is de internationale sfeer van uw organisatie. Dit betekent namelijk dat ik mijn talenkennis in de praktijk kan brengen. Ik beheers naast het Nederlands ook de Engelse, Duitse, Franse en Spaanse taal in woord en geschrift. Daarnaast geeft u aan dat de officemanager de spin in het web is en nauw samenwerkt met collega’s. Werken in een team vind ik fijn, terwijl ik mijn werkzaamheden ook prima zelfstandig uit kan voeren.

Ik ben graag onder de mensen, sociaal ingesteld, betrouwbaar en werk zeer nauwkeurig. Ik kan mij zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken en heb een flexibele en open houding; allemaal eigenschappen die voor een officemanager onmisbaar zijn.

Hopelijk heb ik mijn motivatie voor de functie van officemanager middels deze brief duidelijk over kunnen brengen en maakt u graag nader met mij kennis in een persoonlijk gesprek.

Ik zie uw reactie met enthousiasme tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Joana Stemerdink

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief office manager

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

26 gedachten over “Sollicitatiebrief office manager

 1. Angelique

  Ik vind het een hele goede brief, alleen wordt het woord officemanager naar mijn mening te vaak gebruikt. Het komt 7x voor en dat gaat op een gegeven moment storen bij het lezen.

  Reageren
 2. Inneke

  Leuke, vlotte brief!

  Reageren
 3. Anchela Basant

  Ik vind deze brief een prima opzet voor mijn eigen brief.

  Reageren
 4. Chris

  Prima brief, ga ik zeker gebruiken.

  Reageren
 5. Anouschka

  Heldere brief! Deze brief ga ik ter inspiratie voor mijn eigen brief gebruiken. Dank!

  Reageren
 6. Joop

  prima brief om mee te beginnen!!

  Reageren
 7. Linda

  Prima voorbeeld brief waar ik iets mee kan ! Toppie

  Reageren
 8. As

  hoop dat deze mooie brief mij helpt de baan te krijgen :D

  Reageren
 9. M

  Duidelijke brief om als basis te gebruiken.

  Reageren
 10. manuel

  mooie brief ga hem als basis gebruiken voor mijn sollicitatie

  Reageren
 11. Saskia

  Duidelijke brief, ga deze brief als bais gebruiken

  Reageren
 12. petra

  Deze brief is een goede basis, een aantal persoonlijke woorden toevoegen, dan hoop ik snel een baan te vinden

  Reageren
 13. Anouck

  Enorm handig deze brief! Ik ga de brief nog even iets persoonlijker maken en dan hoop ik er daarna een hoop werk door deze brief te krijgen. Hartelijk dank hiervoor.

  Met vriendelijke groet, Anouck

  Reageren
 14. Rosie

  Dank voor het voorbeeld, deze brief is fijn om mede als basis te gebruiken. Natuurlijk ga ik de brief nog persoonlijker maken. Fijn als opzetje!

  Reageren
 15. Wendy Lutmers

  wat een goede brief. Ik wil ‘m graag downloaden en gebruiken. Dank.

  Reageren
 16. Hans Mueller

  Heel goed initiatief van u en een waardevolle ondersteuning van mijn sollicitatie proces. Met vriendelijke groeten HM

  Reageren
 17. wim

  heel fijn om op deze wijze wat hulp te hebben met het opstellen van een sollicitatiebrief

  Reageren
 18. daan

  ik vind het een prima sollicitatie brief, alleen ik kan geen tekst er van kopiëren enig idee hoe dat kan ?

  Reageren
 19. jimmy

  ik vind het een prima brief je zegt alles wat je als hoge piet wilt horen

  Reageren
 20. jimmy

  ik vind het een prima brief

  Reageren
 21. bo

  goed brief, zeker om als basis te gaan gebruiken

  Reageren
 22. Meomi

  Hoi,
  Mooie brief! alleen zou ik persoonlijk er niet bij zetten dat ik na vier jaar toe ben naar een nieuwe uitdaging. Reden: de nieuwe werkgever denkt ” hmm dus deze heb ik maar voor 4 jaar ik zoek nog even verder voor ik hem/haar uit nodig) mocht je toch uitgenodigd worden zal dat stukje tekst steeds weer naar boven komen.
  Maar al en al een mooie brief.

  Reageren
  1. Tim

   Ben het niet met je eens Meomi. Ik ben zelf ondernemer en onlangs een nieuwe office manager aangenomen. Hedendaagse tijd en bij jongere bedrijven is 4 jaar een redelijke periode om te zitten. Persoonlijk snap ik dat iemand een nieuwe uitdaging kan zoeken. Vind het zelfs een extra reden om iemand op gesprek te vragen. Laat die persoon maar vertellen wat ze missen nu en wat ze graag willen leren. Iemand die na 4 jaar uitgeleerd is en niet meer geprikkeld wordt om te blijven groeien hoef ik niet binnen mijn bedrijf te hebben.

   Reageren
   1. Patricia McNurlin

    Ben het helemaal met je eens Tim, leren is vooruitgang namelijk.
    Jammer dat je al een nieuwe Office Manager hebt, naar zo’n werkgever ben ik ook op zoek ;-)
    Dan ben ik toch ook benieuwd naar jouw mening over een Office Manager die reageert op een vacature die 52 is, zou je haar dan ook uitnodigen ? Dank je wel Tim en succes met jouw bedrijf !

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.