Sollicitatiebrief office manager 2

GRATIS DOWNLOAD – motivatiebrief office manager direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze motivatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze motivatiebrief voor office manager als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief office manager 2
Sollicitatiebrief office manager 2
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor office manager 2 krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Bekijk variant 1 voor Sollicitatiebrief office manager 2

Joana Stemerdink
Randweg 79
2951 VP Alblasserdam

Green Fruits
T.a.v. mevrouw F. Schutten
Marterlaan 64
2951 VH Alblasserdam

Alblasserdam, [DATUM]

Betreft: vacature officemanager

Geachte mevrouw Schutten,

Via uw online advertentie op [WEBSITE] vernam ik dat u op zoek bent naar een gedreven en communicatief vaardige office manager. Omdat ik binnenkort naar [PLAATS] verhuis, ben ik op zoek naar een uitdagende job in de regio en deze vacature sluit perfect aan bij mijn verwachtingen. In deze brief wil ik graag toelichten waarom dat het geval is en waarom ik de juiste kandidaat ben voor uw bedrijf.

Eerlijk: ik kwam eerder toevallig in een rol als office manager terecht. Na mijn HBO-opleiding Business Studies kon ik starten in een tijdelijke job bij [BEDRIJF]. Daar kwam een positie als office manager vrij en ik aarzelde geen moment om te solliciteren. Het is een erg veelzijdige en uitdagende functie en deze past perfect bij mij.

Intussen heb ik drie jaar ervaring opgedaan en wil ik graag mijn carrière in deze richting verderzetten. Elke dag is anders in deze functie, ik heb erg afwisselende sociale contacten en een uitdagende job waarin ik fungeer als een echte spin in het web. Momenteel ben ik onder andere verantwoordelijk voor facturatie, het opstellen van offertes, beheer van kantoormateriaal, rapportering en het organiseren van evenementen en reizen. Ik heb de voorbije jaren veel kunnen bijleren en zowel mijn communicatieve als computervaardigheden verder verbeterd.

De verantwoordelijkheden omschreven in uw openstaande vacature sluiten nauw aan bij mijn huidige takenpakket en ook de bedrijfsomgeving is gelijkaardig. Toch zijn er zaken die mij nog extra motiveren in deze functie. Dankzij mijn studies heb ik een goede financieel-economische achtergrond en het is voor mij dan ook een pluspunt om extra boekhoudkundige taken te kunnen uitvoeren. Het project dat u beschrijft waarbij de office manager een leidende rol neemt in de herinrichting van het kantoor is perfect op mijn lijf geschreven.

Mijn sterkste kwaliteiten zijn mijn sociale ingesteldheid, nauwkeurigheid en proactieve instelling. Daarnaast beschrijven collega’s mij als flexibel en stressbestendig. Mijn organisatorisch talent is onmiskenbaar: ook in mijn vriendengroep neem ik altijd het voortouw als het gaat om het organiseren van reizen, feestjes en andere activiteiten.

Hopelijk hebt u na het lezen van deze brief een duidelijk beeld van mijn motivatie voor de functie van office manager. Graag licht ik die nog verder toe in een persoonlijk gesprek.

Ik kijk alvast uit naar uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Joana Stemerdink

Bekijk variant 1 voor Sollicitatiebrief office manager 2

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.