Sollicitatiebrief notarieel secretaresse

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief notarieel secretaresse direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor notarieel secretaresse als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief notarieel secretaresse
Sollicitatiebrief notarieel secretaresse
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor notarieel secretaresse krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Lenard Knuiman
Ambachtstraat 172
9269 PT Feanwâlden

Notariskantoor Stienstra
T.a.v. S.L. Stienstra
Feintentslaan 54
9269 VE Feanwâlden

Feanwâlden, [DATUM]

Betreft: vacature notarieel secretaresse

Geachte heer Stienstra,

Afgelopen weekend viel mijn oog op uw openstaande vacature voor een notarieel secretaresse op Monsterboard.nl. Nadat ik een verder kijkje nam op de website en sociale media van uw kantoor werd ik nog enthousiaster. Een open werksfeer en een uitstekende reputatie: dat is precies het soort omgeving dat ik zoek! In deze brief licht ik graag mijn motivatie nader toe.

Anderhalf jaar geleden rondde ik mijn MBO-opleiding juridisch secretaresse af. Aansluitend vond ik een tijdelijke baan bij [BEDRIJF]. Het ging om een vervangingsopdracht van een langdurig zieke collega. Ondanks mijn beperkte werkervaring kreeg ik snel het vertrouwen van de notarissen en andere medewerkers op kantoor en de kansen die ik daar kreeg, greep ik met beide handen.

De periode bij [BEDRIJF] was erg intensief en ik heb enorm veel kunnen bijleren. Zo voel ik mij nu uitstekend in staat om zelfstandig in te staan voor het opstellen van juridische basisstukken, het verzorgen van legalisaties en het uitvoeren van voorbereidende research voor gangbare dossiers. Ongeveer de helft van mijn tijd besteed ik aan het inhoudelijk ondersteunen van het team.

De rest van mijn tijd gaat naar meer puur administratieve en organisatorische taken. Zo sta ik bijvoorbeeld in voor het ontvangen van klanten, het opvolgen van mails, het aannemen van de telefoon, de goede werking van het kantoor en het agendabeheer. Op die manier heb ik een erg gevarieerd takenpakket met veel sociale contacten.
Volgende maand komt er een einde aan mijn tewerkstelling bij [BEDRIJF]. De collega die ik vervang, keert immers terug en er is alleen ruimte voor een deeltijdse opdracht. Ik ben echter op zoek naar een voltijdse baan en heb daarom beslist mijn contract niet te verlengen.

Omdat ik veel voldoening haal uit mijn huidige baan, kijk ik uit naar een nieuwe uitdaging als notarieel secretaresse. Daarbij hecht ik veel belang aan een goede, open en informele werksfeer. Verder vind ik het belangrijk om de nodige verantwoordelijkheid te krijgen.

Wat kunt u van mij verwachten? Ik ben nauwkeurig en plichtsbewust en organisatorisch sterk. Als notarieel secretaresse is het belangrijk om goed prioriteiten te kunnen stellen en te kunnen multitasken. Het werken met strakke deadlines terwijl de telefoon roodgloeiend staat? Daar draai ik mijn hand niet voor om!

Hopelijk is na het lezen van deze brief uw interesse gewekt om een verder gesprek aan te gaan. In bijlage vindt u mijn curriculum vitae met meer informatie over mijn ervaring en vaardigheden. Ik kjk alvast uit naar een uitnodiging voor een persoonlijke kennismaking!

Met vriendelijke groet,
Lenard Knuiman

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.