Sollicitatiebrief Netwerk Engineer

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief Netwerk Engineer direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor Netwerk Engineer als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief Netwerk Engineer
Sollicitatiebrief Netwerk Engineer
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor Netwerk Engineer krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Arno Konings
Koolberg 83
5843 AE Westerbeek

Unico NV
T.a.v de heer A.J. Arendsen
Topaasdreef 7
7828 AG Emmen

Westerbeek, [DATUM]

Betreft: vacature Netwerk Engineer

Geachte heer Arendsen,

Met interesse las ik [DATUM] de vacature op uw bedrijfswebsite, waarin u vraagt naar een netwerk engineer met een servicegerichte instelling en goede communicatieve vaardigheden. Ik denk de juiste kandidaat te zijn voor deze functie van netwerk engineer en in deze sollicitatiebrief zal ik daarom mijn achtergrond en motivatie toelichten.

Na het afronden van de studie Technische Informatica in [JAAR] aan [ONDERWIJSINSTELLING], ben ik gaan werken als netwerk engineer bij [BEDRIJF]. Momenteel vervul ik daar deze functie nog steeds met veel plezier. Echter, uw vacature trok mijn aandacht door een uitgebreider takenpakket, waardoor ik mijzelf verder kan ontwikkelen. Een mooie kans, die ik graag aangrijp en welke mijn motivatie vormt voor deze sollicitatie.

Als netwerk engineer ben ik verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de netwerkomgeving bij verschillende klanten. Ik beheer de netwerken deels bij de klant op de werkvloer, deels vanaf afstand. Dit betekent dat ik gewend ben te reizen voor het uitvoeren van mijn functie en dit vormt ook geen enkel probleem. Ik heb een uitgebreide kennis van en ervaring met MS Windows Server, Exchange, MS DNS/DHCP, Hyper-V, SAN technology, server based computing en cloud based computing. Ook SQL, Wan, VPN en Security hebben geen geheimen voor mij. Tenslotte heb ik ook kennis van VoIP technologie, waarvan u in de vacature aangeeft dat dit een pré is. De behaalde certificaten en gevolgde trainingen die betrekking hebben op de functie van netwerk engineer, zijn terug te vinden in mijn curriculum vitae.

Ik ben een sociaal vaardig persoon met sterke communicatieve vaardigheden. In mijn werk ben ik servicegericht en klantvriendelijk te noemen. Ingewikkelde zaken weet ik op een begrijpelijk manier uit te leggen en ik ben correct in de verslaglegging van werkzaamheden. Als netwerk engineer werk ik zeer secuur en ik volg afspraken met klanten stipt op. Door mijn oplossingsgerichte instelling en analytische denkwijze weet ik problemen snel in kaart te brengen en op te lossen. Ik werk graag in een kundig team, waarbinnen ruimte is om van elkaar te leren. Ik vind het leuk om kennis te absorberen en om te zetten in bruikbare documentatie.

Hopelijk heb ik u in deze sollicitatiebrief voldoende kunnen vertellen over mijn motivatie en capaciteiten voor de functie van netwerk engineer. Mocht u eventuele vragen hebben, dan beantwoord ik deze uiteraard graag.

Met vriendelijke groeten,

Arno Konings

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.