Sollicitatiebrief monteur koeltechniek (MBO)

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief monteur koeltechniek (MBO) direct downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. Alle brieven zijn volledig gratis te gebruiken.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor monteur koeltechniek (MBO) als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief monteur koeltechniek (MBO)
Sollicitatiebrief monteur koeltechniek (MBO)
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
 
beoordeel deze brief (verplicht)  
  0/5
Deze brief voor monteur koeltechniek (MBO) krijgt een 4,4/5 uit 21 beoordelingen.

Robbie Havinga
Drogerij 2A
5142 HW Waalwijk

Penning Koelinstallaties
T.a.v. mevrouw C.A. Penning
Zanddonkweg 7A
5144 NX Waalwijk

Waalwijk, [DATUM]

Betreft: vacature monteur koeltechniek

Geachte mevrouw Penning,

Met interesse las ik [DATUM] de vacature die u geplaatst heeft in Dagblad De Stem, waarin u zegt op zoek te zijn naar een monteur koeltechniek. Graag solliciteer ik naar aanleiding van deze vacature en in deze sollicitatiebrief zal ik mijn opleiding, ervaring en motivatie nader toelichten.

In [DATUM] heb ik de opleiding Installatietechniek aan het ROC in Tilburg afgerond. Ik ben daarna gaan werken als monteur koeltechniek bij een bedrijf in klimaatinstallaties, waar ik tijdens mijn opleiding stage heb gelopen. Dit bedrijf heeft mij de kans gegeven verschillende vakgerichte opleidingen te volgen die onmisbaar zijn voor een monteur koeltechniek, zoals STEK en Servicemonteur KT en aanvullende cursussen zoals bij voorbeeld VCA-VOL, NEN 3140 en PLC techniek en besturingstechniek. In de jaren dat ik bij dit bedrijf als monteur koeltechniek werk, heb ik veel uiteenlopende werkzaamheden verricht. Ik onderhoud, repareer en zorg volledig zelfstandig voor het inbedrijfstellen van complexe koudetechnische installaties, veelal industrieel. Tevens verricht ik controlewerkzaamheden en zorg voor de keuring en het testen van de installaties conform de geldende normen en richtlijnen en houd hierbij tevens rekening met specifieke eisen vanuit de klant.

Als monteur koeltechniek hecht ik veel waarde aan veiligheid en kwaliteit. Ik draag er zorg voor dat bij de uitvoering van de werkzaamheden een optimale borging plaatsvindt van veiligheids- en kwaliteitsnormen. Ik ben zeer vakkundig, neem vlot nieuwe vakkennis tot mij en zorg ervoor dat ik op de hoogte blijf van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Ik ben een initiatiefrijk persoon en proactief ingesteld. In stressvolle situaties blijf ik kalm, breng de situatie in kaart en handel correct om problemen goed en snel op te lossen. Samenwerken geniet mijn voorkeur, omdat men kan overleggen en van elkaar kan leren. Kritiek zie ik dan ook als een leerpunt. Ik beschik over goede communicatieve vaardigheden en weet zaken duidelijk en direct over te brengen. Zoals gevraagd in de vacature heb ik ruime ervaring met NH3, CO2 en Propaan. Tevens ben ik bereid om te werken buiten de gebruikelijke werktijden; in mijn huidige functie als monteur koeltechniek gebeurt dit ook regelmatig.

Hopelijk heb ik u van mijn vakkundigheid kunnen overtuigen in deze sollicitatiebrief. Monteur Koeltechniek is een functie die goed bij mij past en die ik met veel gedrevenheid vervul. Graag zou ik dat bij uw professionele organisatie voortzetten. U kunt daarentegen rekenen op een ervaren, deskundige en gemotiveerde medewerker. Graag licht ik een en ander nader toe in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Robbie Havinga

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Een gedachte over “Sollicitatiebrief monteur koeltechniek (MBO)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.