Sollicitatiebrief monteur HVAC

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief monteur HVAC direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor monteur HVAC als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief monteur HVAC
Sollicitatiebrief monteur HVAC
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor monteur HVAC krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Emrullah Kuilboer
Prins Hendrikstraat 95
5281 CL Boxtel

VDL Technics BV
T.a.v. T. Zomeren
Korenmolen 2
5281 PB Boxtel

Boxtel, [DATUM]

Betreft: vacature monteur HVAC

Geachte heer Zomeren,

Via Monsterboard.nl kwam ik te weten dat u momenteel op zoek bent naar een monteur HVAC. De omschreven functie is mij op het lijf geschreven en daarom heb ik geen moment geaarzeld om mij kandidaat te stellen voor deze vacature. In deze brief vertel ik u graag meer over mijn achtergrond en motivatie.

In [JAAR] behaalde ik mijn MBO-diploma Installatietechniek aan [SCHOOL] in [LOCATIE]. Meteen na het afronden van mijn studies kon ik aan de slag bij [BEDRIJF]. Tijdens een intensieve inwerkperiode werd ik er opgeleid tot allround monteur HVAC. Daarbij werd ik begeleid door een meer ervaren collega, van wie ik de kneepjes van het vak leerde en ook veel bijleerde over de omgang met klanten.

Mijn takenpakket is gevarieerd en ik heb een aanzienlijke verantwoordelijkheid in mijn huidige rol. Er ligt een grote focus op het installeren en in bedrijf stellen van koel- en klimaatinstallaties. Soms gaat het over kleine projecten, maar we werken ook vaak aan grote en complexe installaties voor diverse industrieën. Dat is een ganse uitdaging en die projecten geven mij de meeste voldoening.

Naast installaties staan we in voor service, onderhoud en reparaties. Bij die verschillende taken komt ook een portie administratie kijken en ik besteed de nodige aandacht aan het opstellen van correcte rapporten en het bijhouden van de logboeken.

Bij mijn huidige werkgever heb ik de kans gekregen om verschillende opleidingen te volgen en ik beschik over verschillende certificaten. Zo kan ik F-gassen, KTA- en STEK-diploma’s voorleggen. Daarnaast heb ik aanvullende opleidingen gevolgd rond meet- en regeltechniek en elektrisch schakelen. Op die manier heb ik een diepgaande technische kennis en dat helpt mij om eventuele problemen snel en adequaat op te lossen.

Techniek is mijn passie en daarom ga ik elke dag met veel plezier naar het werk. Het sociale aspect is voor mij een extra motivatie. Ik vind het fijn om samen te werken met anderen en sta graag in contact met de klanten. Een servicegerichte houding, een goede communicatie en de nodige aandacht voor orde en netheid: op die manier probeer ik de klanten de beste dienstverlening te bezorgen.

Zoals gevraagd in de vacature beschik ik over een rijbewijs B en een geldig VCA-certificaat. Het meedraaien in storingsdiensten is voor mij geen probleem. Dat er geen vaste werkuren zijn in deze baan? Daar ben ik mij meer dan bewust van en ik stel mij flexibel op qua overuren.

Waarom ik momenteel uitkijk naar een nieuwe baan? De klanten van mijn huidige werkgever bevinden zich vooral in de regio-[LOCATIE]. Na mijn recente verhuis naar [LOCATIE] en omwille van de groeiende files verlies ik erg veel tijd in het verkeer en dat zorgt voor buitengewoon lange werkdagen. Daarom kijk ik nu uit naar een baan dichter bij huis.

Ik ben ervan overtuigd dat ik over de juiste kwaliteiten en motivatie beschik om een meerwaarde te vormen voor uw team. Hopelijk bent u na het lezen van deze brief dezelfde mening toegedaan. In mijn curriculum vitae kunt u meer informatie vinden over mijn werkervaring en vaardigheden. Graag vertel ik meer over mijn achtergrond in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,
Emrullah Kuilboer

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.