Sollicitatiebrief monteur assemblage

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief monteur assemblage direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor monteur assemblage als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief monteur assemblage
Sollicitatiebrief monteur assemblage
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor monteur assemblage krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Marijne Jensma
Nassauplein 19
5063 AB Eindhoven

DAF Nederland
T.a.v. T. Veeling
De Hooge Akker 2-6
5661 NG Geldrop

Eindhoven, [DATUM]

Betreft: vacature monteur assemblage

Geachte heer Veeling,

In het Eindhovens Dagblad van [DATUM] las ik dat u op zoek bent naar een monteur assemblage om uw team te versterken. Een leuke job in een innovatieve omgeving: mijn interesse was meteen gewekt! Daarom bezorg ik u met veel enthousiasme mijn kandidatuur en in deze brief licht ik graag mijn motivatie en achtergrond nader toe.

In [JAAR} behaalde ik mijn MBO-diploma Werktuigbouwkunde. Aansluitend proefde ik als uitzendkracht en via tijdelijke opdrachten van verschillende omgevingen. Zo werkte ik onder meer als assemblagemedewerker en als onderhoudsmonteur. Bij [BEDRIJF] voelde ik mij echt op mijn plaats als monteur assemblage en een tijdelijke job groeide daar uit tot een vaste tewerkstelling.

De voorbije jaren heb ik een brede technische kennis opgebouwd op het vlak van elektro- en besturingstechniek, pneumatiek, hydrauliek en aandrijftechniek. Omdat we in een klein team werken, hebben we als monteurs een ruime verantwoordelijkheid. Naast assemblage staan we bijvoorbeeld mee in voor de planning en het voorraadbeheer.

Bij [BEDRIJF] heb ik veel kunnen bijleren. Enerzijds werk ik samen met meer ervaren collega’s en anderzijds krijgen we regelmatig de kans om opleidingen te volgen. Daar ben ik mijn werkgever erg dankbaar voor. Techniek staat niet stil en daarom is het belangrijk om altijd te blijven bijleren.

Als monteur assemblage hecht ik veel belang aan kwaliteit en veiligheid. Zelf zorg ik ervoor dat ik altijd de geldende voorschriften volg en ik zie er mee op toe dat anderen dit ook doen. Vooral leerling-monteurs probeer ik dezelfde discipline bij te brengen. Dat geldt ook voor een correct onderhoud van materiaal, machines en gereedschap. Orde en netheid draag ik hoog in het vaandel!

De voorbije maanden is er heel wat veranderd bij [BEDRIJF]. Omwille van een combinatie van factoren heb ik beslist om uit te kijken naar een nieuwe uitdaging. Na het vertrek van een aantal collega’s is de werksfeer bijvoorbeeld niet meer hetzelfde. Bovendien is er omwille van tegenvallende bedrijfsresultaten minder ruimte voor innovatie en opleidingen. Daarnaast is het weekendwerk lastig te combineren mijn familiale omstandigheden.

Momenteel kijk ik uit naar een gevarieerde job in een moderne werkomgeving met een collegiale sfeer. De innovatieve aanpak van [BEDRIJF], met veel ruimte voor zelfstandigheid en persoonlijke ontwikkeling, is precies wat ik voor ogen heb. Hopelijk is mijn achtergrond en motivatie ook wat u in gedachten heeft en kunnen we binnenkort kennismaken in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,
Marijne Jensma

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.