Sollicitatiebrief MIG/MAG lasser

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief MIG/MAG lasser direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor MIG/MAG lasser als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief MIG/MAG lasser
Sollicitatiebrief MIG/MAG lasser
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor MIG/MAG lasser krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Zainab Daalmeijer
Stadhoudersplein 26
2404 BE Alphen aan den Rijn

Bouwbedrijf Kupers & Zn
T.a.v. T. Kupers
Rijneveld 72
2771 XS Boskoop

Alphen aan den Rijn, [DATUM]

Betreft: vacature MIG/MAG lasser

Geachte heer Kupers,

Een oud-collega vertelde mij dat u momenteel op zoek bent naar een MIG/MAG lasser voor diverse projecten. De functiebeschrijving klinkt erg boeiend en ik heb veel positieve verhalen gehoord over uw bedrijf. Daarom wil ik mij graag kandidaat stellen voor deze openstaande vacature en in deze brief zal ik u meer vertellen over mijn achtergrond en motivatie.

In [JAAR] behaalde ik mijn MBO-diploma metaaltechniek en aansluitend ging ik aan de slag bij [BEDRIJF]. Tijdens een intensieve opleidingsperiode leerde ik verschillende lastechnieken en ik kon veel opsteken van meer ervaren collega’s. Omdat ik graag en snel bijleer kon ik op korte termijn het vertrouwen winnen van onze leidinggevende en kreeg ik al snel de mogelijkheid om zelfstandig te werken als MIG/MAG lasser.

Bij [BEDRIJF] werk ik aan diverse projecten, maar de nadruk ligt op poorten en hekwerken. Mijn werkgever hecht veel belang aan kwaliteit en vakwerk en ik zet zelf graag de puntjes op de i om de perfecte service te leveren. Die houding wordt erg gewaardeerd binnen het team en ik doe mijn best om hetzelfde kwaliteitsbewustzijn over te dragen op minder ervaren collega’s.

Als doorgewinterd MIG/MAG lasser heb ik een uitstekende kennis van verschillende lasprocessen en ik ben in het bezit van een lasdiploma niveau 2. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen volg ik regelmatig opleidingen. Zelf vind ik het belangrijk om te blijven bijleren en elke dag beter te worden. Daarom denk ik ook graag mee over mogelijke verbeteringen in onze processen en op dat vlak heb ik al een aantal succesvolle initiatieven gelanceerd.

Na enkele jaren bij mijn huidige werkgever heb ik het gevoel dat mijn job te veel routine geworden is en daarom kijk ik uit naar een nieuwe uitdaging. Het spreekt mij enorm aan om in de maritieme en/of offshore sector te werken en ingezet te worden op diverse locaties bij de klant. Uiteraard ben ik bereid om de nodige opleidingen te volgen.

De gevraagde flexibiliteit is voor mij geen enkel probleem. Ik heb geen beperkingen qua werkuren en -dagen en beschik over een rijbewijs B en eigen vervoer. Nederlands is mijn moedertaal, maar ik spreek ook een aardig mondje Engels. Vooral de technische terminologie beheers ik vlot. Daarnaast ben ik zoals gevraagd in het bezit van een VCA-certificaat.

De openstaande vacature bij [BEDRIJF] is precies wat ik zoek als volgende stap in mijn loopbaan. Daarom wacht ik met veel nieuwsgierigheid uw reactie af en ik hoop dat ik binnenkort een uitnodiging mag verwachten voor een persoonlijk gesprek!

Met vriendelijke groet,
Zainab Daalmeijer

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.