Sollicitatiebrief metaalbewerker

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief metaalbewerker direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor metaalbewerker als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief metaalbewerker
Sollicitatiebrief metaalbewerker
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor metaalbewerker krijgt een 4,1/5 uit 95 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief metaalbewerker

Kwame Stalman
Elzenstraat 1
5461 CL Veghel

Hooghiemstra Metaal
T.a.v. de heer M. Hooghiemstra
Marconiweg 8
5466 AS Veghel

Veghel, [DATUM]

Betreft: vacature metaalbewerker

Geachte meneer Hooghiemstra,

Na het lezen van de openstaande vacature op [DATUM] in het Brabants Dagblad voor metaalbewerker bij uw bedrijf was ik direct enthousiast. Momenteel werk ik ook als metaalbewerker en ik ben op zoek naar een omgeving waar ik mij binnen het vakgebied verder kan ontwikkelen. In deze brief zal ik mijn motivatie verder toelichten.

In [DATUM] heb ik de opleiding Metaaltechniek aan het ROC in Veghel afgerond. Daarna ben ik als metaalbewerker aangenomen bij een klein bedrijf in de machinebouw waar ik nog steeds werk. Als metaalbewerker beheers ik uiteraard zaken zoals bijvoorbeeld knippen van metaal, zagen, walsen, boren, slijpen, zetten, snijbranden en verspanen. Daarnaast beheers ik ook lastechnieken als MIG/MAG-lassen en ben ik in het bezit van het lascertificaat TIG Niveau 2. Zoals een goed metaalbewerker betaamt kan ik nauwkeurig werktekeningen lezen. Het werk als metaalbewerker bevalt mij zeer goed. Geen enkele dag is hetzelfde en de taken zijn afwisselend.

Als metaalbewerker kan ik goed zelfstandig werken, maar ik hecht veel waarde aan goed contact met collega’s. Van elkaar kun je veel leren zoals nieuwe technieken en oplossingen. Ik werk graag met mijn handen, maar ben ook continue bezig om de beste mogelijkheden te bedenken. Nauwkeurig werken op een efficiënte manier is wat mijn werkwijze het beste omschrijft. Werkzaamheden rond ik het liefst stapsgewijs af zodat ik er zeker van ben dat ik niets vergeet en de beste kwaliteit aflever.

Zoals in de vacature als pré aangegeven, ben ik in het bezit van een geldig VCA en weet dus veilig, gezond en met aandacht voor het milieu te werken in een risicovolle omgeving. Nederlands is mijn moedertaal en beheers ik goed in woord en geschrift. Daarnaast heb ik ook basiskennis van de Duitse en Engelse taal.

Ik hoop u een goed beeld te hebben gegeven van mijn kwaliteiten en ervaring in deze brief. Als metaalbewerker bij uw bedrijf denk ik mijn kennis en vaardigheden maximaal te kunnen benutten. U kunt rekenen op een trouwe en gedreven medewerker. Graag vertel ik u meer in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Kwame Stalman

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief metaalbewerker

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Een gedachte over “Sollicitatiebrief metaalbewerker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.