Sollicitatiebrief medisch secretaresse

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief medisch secretaresse direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!< Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.Bekijk ook eens de sollicitatiebrieven voor soortgelijke vacatures, misschien kun je delen combineren: directiesecretaresse, juridisch secretaresse, medisch secretaresse, office manager, secretaresse.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor medisch secretaresse als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief medisch secretaresse
Sollicitatiebrief medisch secretaresse
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor medisch secretaresse krijgt een 4,2/5 uit 216 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief medisch secretaresse

Tessy van den Brandt
Hoog Huis 172
5283 VW Boxtel

Psycentrum N.V.
T.a.v. W.H.G. Dieters
Keurbeek 123
6914 AG Herwen

Boxtel, [DATUM]

Betreft: vacature medisch secretaresse

Geachte heer Dieters,

Op de website van uw ziekenhuis las ik afgelopen weekend dat u een vacature open hebt staan voor een medisch secretaresse. Graag wil ik mijn motivatie toelichten en mij voorstellen als geschikte kandidaat middels deze brief.

Na mijn opleiding tot secretaresse aan Schoevers ben ik aan de slag gegaan als secretaresse bij een psychologisch centrum. Om mijn kennis te verbreden ben ik tijdens deze functie een opleiding tot medisch secretaresse gaan volgen bij Scheidegger Opleidingen. Dit is mij zeer goed bevallen en voornamelijk de vakken die gericht waren op het werk in ziekenhuizen spraken mij aan. Een centrale, coördinerende rol als medisch secretaresse bij een ziekenhuis is dan ook mijn ideaal.

Mijn huidige functie is een mooie opstap voor de baan van medisch secretaresse bij uw ziekenhuis. Ik ben op de hoogte van alle ontwikkelingen en protocollen binnen de gezondheidszorg. Ik ben gewend om telefonisch cliënten te woord te staan, te beoordelen hoe urgent hun situatie is en ze gerust te stellen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de planning en de administratieve afhandeling van behandelingen, stel ik rapportages op en zorg ik voor de taalcorrecties binnen de verslagen van de psychologen.

Mensen omschrijven mij als een sociaal, accuraat en initiatiefrijk persoon. Ik kan me goed inleven in anderen en probeer zaken van verschillende kanten te bekijken. In mijn werk ben ik zeer nauwkeurig en houd ik graag overzicht. Ik functioneer prima in een team en vind het samenwerken met collega’s belangrijk. Het werken als medisch secretaresse in uw ziekenhuis spreekt mij aan vanwege het veelzijdige contact met cliënten en collega’s. De redenen waarom cliënten in uw ziekenhuis komen zijn meestal niet leuk. Hen dan toch zo goed mogelijk helpen en alle zaken goed regelen zal veel voldoening brengen.

Zoals u in uw vacature als vereiste noemt ben ik zeer goed vaardig met MS Office programma’s en ben ik ook bekend met het planningsprogramma SP-Expert. Een ander voorbeeld van een planningsprogramma waarmee ik heb gewerkt is Intramed. Nederlands is mijn moedertaal, daarnaast spreek ik ook Engels en Turks. Ik ben in het bezit van een rijbewijs en eigen auto, maar kan ook met het openbaar vervoer binnen een half uur in het ziekenhuis zijn.

Hopelijk heb ik mijn motivatie voor de functie van medisch secretaresse in deze brief goed kunnen overbrengen. Graag maak ik kennis met u in een persoonlijk gesprek zodat ik mijn enthousiasme voor de vacature uitgebreider kan tonen.

Met vriendelijke groet,

Tessy van den Brandt

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief medisch secretaresse

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

14 gedachten over “Sollicitatiebrief medisch secretaresse

 1. angela

  leuke brief, kan er zeker stukken uit gebruiken

  Reageren
 2. Lieve

  Heel goed! Ik herken me volledig in deze brief. Maar om het nu op dezelfde manier even uitdagend te omschrijven ontbreek ik toch nog veel vlotte woorden. Een brief zoals de sollicitatie coach van de vdab ze zouden schrijven. Ik vindt het er dikwijls over MAAR het is volledig juist!!! Bedankt

  Reageren
 3. marleen

  prima brief, ik kan hem goed gebruiken als voorbeeld bij een vacature van medisch secretaresse, bedankt!

  Reageren
 4. M

  mooie en complete brief

  Reageren
 5. Maria

  Wow…hier heb ik echt veel aan, ik heb gedeeltes gebruikt in mijn brief en die maakte hem compleet :-)

  Reageren
 6. y

  Hartelijk dank…eindelijk een site die ons can helpen …wellkome guys.
  thank you so much for taking the time to make all this …and for FREE!!!!!!!!.
  God Bless you all.

  Reageren
 7. Ingrid Frijters

  Blij dat er voorbeelden zijn voor een sollicitatie stageaanvraag!

  Reageren
 8. francisca

  Fijn dat jullie website er is. jullie helpen mij op gang om een goede maar ook een verfrissende brief te maken.

  Reageren
 9. franneke

  Op dit moment ben ik zoekende naar een leuke afwisselende baan als secretaresse. Mijn affiniteit ligt bij de zorg. Ik kan deze brief goed gebruiken voor het solliciteren op een vacature medisch secretaresse die mij is opgevallen. ik hoop dat ik hem na deze reactie kan downloaden. Alvast bedankt. mvg Franneke

  Reageren
 10. Erna

  Heel goed! Staan wel wat handige tips in. Of gedeeltes waar ik iets aan heb.
  Dank jullie.
  Groetjes, Erna

  Reageren
 11. sam

  Ik vind het helemaal top dat er een site is te hulp kan raadplegen als in nood zit om een brief te schrijven. Ik ben erg benieuwd naar verdere reacties van andere mensen.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.