Sollicitatiebrief media planner

DOWNLOAD – sollicitatiebrief media planner direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor media planner als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief media planner
Sollicitatiebrief media planner
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor media planner krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief media planner

Jo-anne Oud
Schrassertstraat 12
3861 KN Nijkerk

Future Media
T.a.v. mevrouw S. van Spiekeren
Media Park
1217 GP Hilversum

Nijkerk, [DATUM]

Betreft: vacature media planner

Geachte mevrouw Van Spiekeren,

Met interesse las ik de vacature die geplaatst is in [MEDIUM] van [DATUM], waarin u zegt op zoek te zijn naar een enthousiaste media planner. Graag solliciteer ik naar deze functie en in deze sollicitatiebrief zal ik nader ingaan op mijn motivatie en daarnaast licht ik mijn achtergrond en werkervaring toe.

In [JAAR] heb ik de opleiding Media en Entertainment Management afgerond aan [ONDERWIJSINSTELLING] te [PLAATS]. Al tijdens de opleiding wist dat ik liever niet de kant van entertainment management op wilde en zocht daarom na mijn afstuderen naar een functie binnen of gericht op de media. Deze vond ik bij [BEDRIJF] en daar werk ik momenteel als media planner. Een ontzettend leuke functie die ik met veel plezier vervul. Helaas is deze functie maar tijdelijk ter vervanging van een collega die met zwangerschapsverlof is. Daarom ben ik op zoek naar eenzelfde functie en uw vacature komt daarom op het juiste moment voorbij. Ik kijk ernaar uit mijzelf verder te kunnen ontwikkelen als media planner binnen uw professionele en ambitieuze organisatie.

Als media planner ben ik verantwoordelijk voor het inkopen van mediaruimte. Samen met de media consultant binnen het bedrijf, vertaal ik de marketingstrategie van de klant door naar de juiste mediakanalen. Daarnaast zorg ik voor de planning, waarin staat welke acties wanneer en door wie uitgevoerd dienen te worden. Mijn werkervaring als media planner heeft ervoor gezorgd dat ik alles weet over mediavoorstellen, plannen en het inkopen van mediacampagnes. Daarnaast heb ik mij de afgelopen maanden sterk kunnen ontwikkelen op commercieel en organisatorisch gebied. Kortom, ik ben klaar voor een volgende stap als media planner.

Ik ben een sociaal persoon, die waarde hecht aan een goede sfeer op de werkvloer en een open werkhouding naar collega’s heeft. Daarnaast weet ik taken zowel goed in teamverband als zelfstandig uit te voeren. Ik toon initiatief en ben ambitieus te noemen. Verder werk ik nauwkeurig en houd ik mij aan gemaakte afspraken. Als persoon ben ik energiek, enthousiast en ik benader zaken graag met een vleugje humor. Zoals gevraagd in de vacature ben ik bereid om cursussen te volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden.

Door deze sollicitatiebrief hoop ik u mijn motivatie en achtergrond duidelijk overgebracht te hebben. Als media planner hoop ik binnenkort bij te mogen dragen aan de groei van uw onderscheidende mediabureau. Graag beantwoord ik eventuele vragen in een persoonlijk gesprek, waarbij wij ook nader kennis kunnen maken.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Jo-anne Oud

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief media planner

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.