Sollicitatiebrief media manager

DOWNLOAD – sollicitatiebrief media manager direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor media manager als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief media manager
Sollicitatiebrief media manager
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor media manager krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief media manager

Joran van der Wijst
Echternachlaan 180
5625 KA Eindhoven

Unique Media
T.a.v. mevrouw S. van Lunteren
Fleminglaan 2
5644 DH Eindhoven

Eindhoven, [DATUM]

Betreft: vacature Media Manager

Geachte mevrouw Van Lunteren,

“De geknipte baan voor mij!”, dat is wat ik dacht, nadat ik de vacature voor media manager op uw website las. Ik heb ruime ervaring als media manager en ik ben nauw verbonden met de producten die u ontwikkelt. Het lijkt mij geweldig om als media manager bij te kunnen dragen aan de groei van uw bedrijf. In deze sollicitatiebrief zal ik meer vertellen over mijn motivatie en licht ik mijn achtergrond toe.

Na het voltooien van de opleiding Communicatie aan [ONDERWIJSINSTELLING] in [JAAR], ben ik gaan werken als medewerker media bij [BEDRIJF]. Na een jaar in deze functie ben ik doorgegroeid naar media manager. Als media manager ben ik verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van mediastrategieën en mediaplannen. Mediaplannen koop ik in om de hoogste ROI te waarborgen en daarnaast bewustwording, overweging en aankoopdoel via betaalde media te bereiken. In deze functie als media manager, werk ik nauw samen met andere verantwoordelijken binnen het marketing- en communicatieteam en met het mediabureau. Ik informeer en adviseer op het gebied van mediastrategie, budget, vooruitgang en uitvoering. Tevens stuur ik mediabureaus op de juiste mediaplanning. Binnen het creatieve deel van mijn functie als media manager, richt ik me op het creëren van interne processen om het mediaproces efficiënter en effectiever te maken. Ook zoek ik innovatieve mediazenders die bij het merk en de doelgroep passen.

Mijn huidige functie als media manager bevalt mij uitstekend. Echter, ik denk meer uit mezelf en mijn functie te kunnen halen, als ik werk voor een bedrijf dat producten ontwikkelt waarmee ik me verbonden voel. Zoals hierboven al aangegeven, is dat bij uw organisatie het geval. Naast dit gegeven, wordt mijn motivatie ook bepaald door het internationale karakter van uw organisatie en daarmee ook van de functie. Een nieuwe uitdaging, waar ik graag mijn tanden in zet.

Als media manager heb ik een commerciële instelling en heb ik een sterke kennis van en passie voor digitale marketing en innovatieve technologieën die het consumentengedrag veranderen. Ik weet dan ook alles over de mogelijkheden van smartphones, sociale netwerken, apps, blogs, vlogs et cetera. Door mijn ruime ervaring in mediaplanning en media-inkoop heb ik goede onderhandelings- en commerciële vaardigheden opgebouwd, waardoor ik tot de beste deals weet te komen. Ik heb sterke organisatorische skills en weet daarom meerdere projecten met strakke deadlines kan beheren. Daarnaast ben ik ondernemend te noemen, creatief en tactisch sterk. In mijn werk neem ik verantwoordelijkheid en kom ik beloftes na.

Met deze sollicitatiebrief hoop ik u te hebben overtuigd verder met mij in gesprek te gaan. Graag vertel ik u meer en beantwoord ik eventuele vragen van uw kant.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Joran van der Wijst

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief media manager

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.