Sollicitatiebrief media inkoper

DOWNLOAD – sollicitatiebrief media inkoper direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor media inkoper als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief media inkoper
Sollicitatiebrief media inkoper
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor media inkoper krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief media inkoper

Tugay Ketelaar
Neil Armstrongstraat 163
5351 GN Berghem

Select Media
T.a.v. de heer J. Speerstra
Kromstraat 118
5345 AE Oss

Berghem, [DATUM]

Betreft: vacature Media Inkoper

Geachte heer Speerstra,

Met interesse las ik de vacature in [MEDIUM] van [DATUM], waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een ervaren media inkoper. Met ruim drie jaar ervaring als media inkoper bij [BEDRIJF], denk ik een goede kandidaat te zijn voor deze uitdagende functie bij uw organisatie. Ik herken mijzelf in de in de vacature genoemde functie-eisen en daarnaast spreekt het klantenbestand van uw organisatie mij enorm aan. In deze sollicitatiebrief vertel ik u graag meer over mijn motivatie om te solliciteren en zal ik mijn achtergrond en ervaring toelichten.

Na het afronden van de opleiding Commerciële Economie in [JAAR] aan [ONDERWIJSINSTELLING] in [PLAATS], ben ik gaan werken als sales manager bij [BEDRIJF]. Na een jaar in deze functie gewerkt te hebben, kwam er een vacature vrij voor een media inkoper. Hierop heb ik intern gesolliciteerd en na enkele weken inwerken mocht ik deze functie gaan vervullen. Als media inkoper stel ik sourcingsstrategieën op en onderhandel ik met potentiële partners en bestaande partners. Ik zorg zelfstandig voor het afhandelen van het inkoopproces en ben tevens het eerste aanspreekpunt van de partners van de organisatie. Mijn motivatie om elders te solliciteren, is omdat ik toe ben aan een nieuwe uitdaging. Uw organisatie staat bekend als een toonaangevend bedrijf binnen uw markt, waarbinnen ruimte is voor ontwikkeling van uw medewerkers. Graag draag ik als media inkoper bij aan de groei van uw professionele onderneming.

Ik ben een gedreven persoon met een echte winnaarsmentaliteit. Door mijn doorzettingsvermogen weet ik doelen te bereiken en ga ik voor de hoogst mogelijke prestaties. In mijn werk als media inkoper, weet ik het belang van relatiegericht te werk gaan. Daarnaast ben ik een goede onderhandelaar te noemen die oog heeft voor alle meespelende belangen. Door mijn creativiteit weet ik zaken vanuit verschillende kanten te benaderen. Ook ben ik in staat de juist prioriteiten te stellen en heb ik een sterk commercieel inzicht. Verder ben ik energiek, positief ingesteld en weet ik lef te tonen, zonder daarbij anderen voor het hoofd te stoten.

Met deze sollicitatiebrief voor de functie van media inkoper, hoop ik u van mijn capaciteiten te hebben overtuigd en daarmee te hebben aangegeven een geschikte kandidaat te zijn. Ik verheug me op een persoonlijke ontmoeting waarbij ik eventuele vragen van uw kant graag beantwoord en waarbij ik u meer kan vertellen over mijn werkervaring.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Tugay Ketelaar

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief media inkoper

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.