Sollicitatiebrief medewerker zorgadministratie

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief medewerker zorgadministratie direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor medewerker zorgadministratie als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief medewerker zorgadministratie
Sollicitatiebrief medewerker zorgadministratie
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor medewerker zorgadministratie krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Ashraf Spoolder
Wantijpark 8
3312 AV Dordrecht

NL Zorgverzekeringen NV
T.a.v. J.H.M. Vermanen
Albert Schweitzerplaats 25
3318 AT Dordrecht

Dordrecht, [DATUM]

Betreft: vacature medewerker zorgadministratie

Geachte heer Vermanen,

Via Indeed kwam ik te weten dat u momenteel op zoek bent naar een medewerker zorgadministratie. Met mijn ervaring in een gelijkaardige rol bij [ORGANISATIE] ben ik ervan overtuigd dat ik over de juiste kwaliteiten beschik voor deze baan. In deze brief licht ik graag mijn motivatie nader toe.

In [JAAR] behaalde ik mijn MBO-diploma bedrijfsadministrateur. Na een uitzendopdracht als financieel administratief medewerker bij [BEDRIJF] vond ik een tijdelijke baan als medewerker zorgadministratie bij [ORGANISATIE}. Daar heb ik anderhalf jaar lang gewerkt ter vervanging van een zieke collega, maar volgende maand komt er een einde aan mijn tewerkstelling.

Als medewerker zorgadministratie ben ik verantwoordelijk voor de registratie en verwerking van de verwijzingen en overige informatie. Dat betekent dat ik declaraties registreer en verwerk en insta voor de facturering en verwerking van onverzekerde zorgactiviteiten. Verder sta ik in voor debiteurenbeheer en incassoadministratie.

Dankzij mijn ervaring bij [ORGANISATIE] heb ik een goede kennis opgebouwd van de actuele wet- en regelgeving. Daarnaast heb ik leren werken met ONS (Nedap), Careweb en Vecozo. Mijn kennis van Excel heb ik verder kunnen aanscherpen en samen met een collega heb ik meegwerkt aan de verdere automatisering van een aantal routinetaken.

In mijn rol ligt de focus uiteraard op administratie, maar de contacten met cliënten en zorgverleners vormen een belangrijk onderdeel van de job. Die afwisseling vind ik erg fijn. Met mijn servicegerichte houding probeer ik het verschil te maken. Vaak is het belangrijk om complexe materie in begrijpbare taal uit te leggen en dat beschouw ik als een van mijn troeven.

Werken met cijfers en administratie: dat was altijd al mijn passie. Dat ik mijn vaardigheden kan inzetten om bij te dragen tot de best mogelijke zorg, geeft mij erg veel voldoening. Daarom kies ik er resoluut voor om mijn loopbaan verder te zetten in de zorgsector. In mijn volgende rol wil ik graag nog meer bijleren en mijn passie voor automatisering verder ontwikkelen.

De openstaande functie bij uw organisatie is op dat vlak helemaal wat ik zoek. Met mijn eerdere ervaring en mijn gedrevenheid ben ik ervan overtuigd dat ik snel kan uitgroeien tot een meerwaarde voor uw team. Graag vertel ik in een persoonlijk gesprek meer over mijn motivatie. Intussen kunt u in mijn curriculum vitae meer te weten komen over mijn ervaring en vaardigheden.

Met vriendelijke groet,
Ashraf Spoolder

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Een gedachte over “Sollicitatiebrief medewerker zorgadministratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.