Sollicitatiebrief medewerker postkamer

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief medewerker postkamer direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor medewerker postkamer als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief medewerker postkamer
Sollicitatiebrief medewerker postkamer
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor medewerker postkamer krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Edzard Hoogmoed
Rietgans 56
1423 RB Uithoorn

Gemeente Uithoorn
T.a.v. T. Fernikken
Laan van Meerwijk 16
1423 AJ Uithoorn

Uithoorn, [DATUM]

Betreft: vacature medewerker postkamer

Geachte mevrouw Fernikken,

Graag wil ik mij kandidaat stellen voor uw openstaande vacature voor een medewerker postkamer tijdens de zomermaanden. Die vacature trok mijn aandacht tijdens het zoeken naar een leuke baan via Nationale Vacaturebank. In deze brief wil ik u meer vertellen over mijn achtergrond en motivatie.

Momenteel ben ik bezig met de MBO-opleiding administratief medewerker niveau 4 aan [HOGESCHOOL] in [LOCATIE]. Ik heb zopas het eerste jaar afgerond en kijk nu uit naar een baantje tijdens de zomermaanden. Niet alleen om een centje bij te verdienen, maar vooral ook om nuttige werkervaring op te doen.

Waarom ik voor de opleiding administratief medewerker koos? Ik vind het fijn om te plannen en organiseren en in het algemeen bezig te zijn met administratie. Via de opleiding kan ik bovendien mijn computervaardigheden en talenkennis verder aanscherpen. Op die manier houd ik verschillende opties open voor de toekomst.

De voorbije maanden had ik al wat bijbaantjes tijdens het weekend, maar dan meestal binnen de horeca of de schoonmaak. Ik steek graag de handen uit de mouwen en ben blij dat ik op die manier al wat werkervaring heb kunnen opbouwen. Nu zoek ik iets meer relevants binnen het kader van mijn studies en een job als medewerker postkamer lijkt op dat vlak ideaal.

De rol die u beschrijft, biedt een goede mix van routinematige taken en toch de nodige variatie. Dat is precies wat ik leuk vind. Omdat ik sociaal ingesteld ben, spreekt het contact met interne medewerkers via het loket van de postkamer mij bijzonder aan.

Wat kunt u van mij verwachten? Ik ben plichtsbewust en u kunt er op rekenen dat ik elke dag stipt op tijd aanwezig zal zijn. Orde en netheid draag ik hoog in het vaandel en ik werk nauwkeurig, maar tegelijk snel. In het algemeen leer ik snel bij en ik heb geen schrik om vragen te stellen als iets niet duidelijk is. Zoals gevraagd in de vacature kan ik vlot overweg met de computer.

In bijlage vindt u mijn curriculum vitae met meer informatie over mijn achtergrond en eerdere werkervaring. Ik ben onmiddellijk beschikbaar en ben flexibel op het vlak van werkuren. Verdere vragen beantwoord ik graag tijdens een persoonlijk of telefonisch gesprek.

Met vriendelijke groet,
Edzard Hoogmoed

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.