Sollicitatiebrief medewerker klantenservice (zorg)

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief medewerker klantenservice (zorg) direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt. Bekijk ook eens de sollicitatiebrieven voor soortgelijke vacatures, misschien kun je delen combineren: callcenter medewerker, medewerker klantenservice detailhandel, medewerker klantenservice mode, medewerker klantenservice telecom, medewerker klantenservice zorg, receptioniste, telefoniste.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor medewerker klantenservice zorgsector als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief medewerker klantenservice (zorg)
Sollicitatiebrief medewerker klantenservice (zorg)
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor medewerker klantenservice (zorg) krijgt een 4,3/5 uit 194 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief medewerker klantenservice (zorg)

Sky Swagemakers
Baarlesebaan 119
5131 RP Alphen

Zorgnet
T.a.v. mevrouw C.A. Meere
Oud Adeselaan 9
2375 XA Rijpwetering

Alphen, [DATUM]

Betreft: vacature medewerker klantenservice

Geachte mevrouw Meere,

Een talent om van ieder klantcontact een positieve beleving te maken? Ja, dat heb ik! In uw vacature in Ons Weekblad van [DATUM] las ik dat u op zoek bent naar een medewerker klantenservice. Graag solliciteer ik naar deze boeiende functie en in deze brief zal ik mijn motivatie nader toelichten.

In [DATUM] heb ik de opleiding Detailhandel aan de Rooi Pannen in Tilburg afgerond. Sinds acht jaar werk ik nu bij een thuiszorgwinkel. Daar help en adviseer ik mensen op het gebied van thuiszorgmiddelen, zoals bijvoorbeeld verpleeg- en mobiliteitshulpmiddelen. Het is een leuke baan waarin ik veel voldoening haal uit het adviseren van klanten. Dit zou ik graag doorzetten in de functie van medewerker klantenservice bij uw zorgorganisatie. Wat mij ook zeer aanspreekt in de functie is de afwisseling van zowel klanten (particulieren, bedrijven, WMO en ambtenaren) als de afwisseling van communicatiekanalen (telefoon, e-mail, social media). Mijn ervaring als medewerker in de thuiszorgwinkel sluit naadloos aan bij de functie van medewerker klantenservice bij uw zorgorganisatie.

Ik ben zeer klant- en servicegericht. Ik denk in oplossingen en probeer mensen zo duidelijk mogelijk te woord te staan. Door mijn flexibele instelling kan ik mij eenvoudig aan verschillende situaties en personen aanpassen. Dat is ook wat het werk van medewerker klantenservice zo leuk maakt en waarbij mijn zeer sterke communicatievaardigheid van pas komt. In mijn werk ben ik zeer nauwkeurig en ordelijk.

Het werken in een team vind ik belangrijk, maar ik voer mijn werkzaamheden ook prima zelfstandig uit. Ik streef altijd naar het beste resultaat en dat geldt met name voor het verlenen van de beste service voor de klanten. Zoals in de vacature voor medewerker klantenservice gevraagd wordt ben ik flexibel beschikbaar en zowel overdag als in de avonduren en in het weekend inzetbaar.

Met deze brief hoop ik u ervan te hebben overtuigd de juiste kandidaat voor de functie medewerker klantenservice te zijn. In de bijlage vindt u mijn uitgebreide curriculum vitae. Graag vertel ik u in een persoonlijk gesprek meer over mijzelf en mijn kwaliteiten.

Met vriendelijke groet,

Sky Swagemakers

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief medewerker klantenservice (zorg)

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

3 gedachten over “Sollicitatiebrief medewerker klantenservice (zorg)

  1. jenny

    ja echt een brief die mijn talenten omschrijft

    Reageren
  2. gert

    topper . Brief waar ik iets mee kan

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.