Sollicitatiebrief medewerker klantenservice (fashion)

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief medewerker klantenservice fashion direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt. Bekijk ook eens de sollicitatiebrieven voor soortgelijke vacatures, misschien kun je delen combineren: callcenter medewerker, medewerker klantenservice detailhandel, medewerker klantenservice mode, medewerker klantenservice telecom, medewerker klantenservice zorg, receptioniste, telefoniste.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor medewerker klantenservice fashion als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief medewerker klantenservice (fashion)
Sollicitatiebrief medewerker klantenservice (fashion)
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor medewerker klantenservice (fashion) krijgt een 4,3/5 uit 98 beoordelingen.

Mouna Chotoe
Zeegravensingel 90
8271 KJ IJsselmuiden

De Bijenkorf
T.a.v. mevrouw J. Yazici
Garstweg 120
7676 ST Westerhaar-Vriezenveensewijk

IJsselmuiden, [DATUM]

Betreft: vacature medewerker klantenservice

Geachte mevrouw Yazici,

Met plezier las ik [DATUM] op uw website de vacature waarin u vraagt naar een medewerker klantenservice bij uw online modewinkel. Dit is een functie die op mijn lijf geschreven is. Mijn motivatie zal ik in deze sollicitatiebrief toelichten.

Na mijn opleiding Web & Winkel Mode aan het ROC in Amsterdam ben ik gaan werken bij een kledingzaak in Amsterdam. Een leuke baan, maar ik ben op zoek naar de combinatie tussen mode én backoffice werkzaamheden. Deze vond ik in uw vacature, vandaar mijn grote interesse in de functie van medewerker klantenservice.

Al vele jaren heb ik een passie voor mode. Ik ben altijd op de hoogte van de laatste trends en lees er graag alles over. Het werken in een modezaak past dus ook goed bij mij, al denk ik meer uit mezelf te kunnen halen dan alleen het adviseren van klanten en het vouwen van kleding. Het werken als medewerker klantenservice in een dynamische, trendy en internationale omgeving lijkt mij uitdagend en leerzaam. Bij uw online winkel denk ik deze omgeving gevonden te hebben! Mijn kennis van mode kan ik hier als medewerker klantenservice uitstekend combineren met backoffice werkzaamheden. Daarnaast is er binnen uw organisatie aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, iets wat ik momenteel mis.

Ik ben een sociaal en open persoon. Ik ben klant- en servicegericht en houd ervan om naar concrete resultaten toe te werken. Mensen om mij heen vinden dat ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel heb en dat ik zeer leergierig ben. Ik haal inderdaad graag meer uit mezelf en probeer mij altijd verder te ontwikkelen. Door mijn flexibele instelling weet ik mij eenvoudig aan verschillende situaties en personen aan te passen. Graag werk ik in een team, maar ik kan mijn taken goed zelfstandig uitvoeren. Zowel mondeling als schriftelijk kan ik mij goed uitdrukken. Zoals gevraagd in de vacature beheers ik naast de Nederlandse ook de Engelse en Duitse taal uitstekend. Als medewerker klantenservice zal ik ernaar streven klanten van de beste service te voorzien.

In deze brief hoop ik u ervan te hebben overtuigd de juiste kandidaat voor de functie van medewerker klantenservice te zijn. Ik vertel u graag meer in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Mouna Chotoe

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Een gedachte over “Sollicitatiebrief medewerker klantenservice (fashion)

  1. Akke

    Super voorbeeld heb hier veel aan

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.