Sollicitatiebrief medewerker klantenservice (detailhandel)

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief medewerker klantenservice detailhandel direct downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. Alle brieven zijn volledig gratis te gebruiken. Bekijk ook eens de sollicitatiebrieven voor soortgelijke vacatures, misschien kun je delen combineren: callcenter medewerker, medewerker klantenservice detailhandel, medewerker klantenservice mode, medewerker klantenservice telecom, medewerker klantenservice zorg, receptioniste, telefoniste.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor medewerker klantenservice in de detailhandel als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief medewerker klantenservice (detailhandel)
Sollicitatiebrief medewerker klantenservice (detailhandel)
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
 
Ja, ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacy policy en voorbeeldsollicitatiebrief.info en opinieland.nl mogen mij per e-mail benaderen met interessante berichten.
beoordeel deze brief   
  0/5
Deze brief voor medewerker klantenservice (detailhandel) krijgt een 4,2/5 uit 210 beoordelingen.

Marja Opperman
Lage Woerd 165
2671 AD Naaldwijk

H&M Nederland
T.a.v. Mevrouw Bruijs
Van Zeggelenlaan 307
2524 AK Den Haag

Naaldwijk, [DATUM]

Betreft: vacature medewerker klantenservice

Geachte mevrouw Bruijs,

U bent op zoek naar een klantgerichte, proactieve medewerker klantenservice? Dan stel ik mij bij deze even voor! Uw vacature in het Brabants Dagblad trok meteen mijn aandacht en graag solliciteer ik naar de functie van medewerker klantenservice bij uw keten van woonwinkels. In deze brief zal ik mijn motivatie nader toelichten.

Na mijn opleiding Receptionist bij Schoevers Opleidingen, die ik in [DATUM] heb afgerond, ben ik als receptioniste/telefoniste aan de slag gegaan bij een grote woonwinkel. Een erg leuke baan, waarin ik veel voldoening haal uit het contact met klanten. Graag zou ik me verder willen ontwikkelen op een meer inhoudelijk niveau. De omschrijving in uw vacature voor een medewerker klantenservice geeft de ideale combinatie voor mij weer: het contact met klanten en daarbij vraagstukken waar een antwoord voor gezocht moet worden.

In mijn huidige functie zorg ik ervoor dat gasten zich welkom voelen in onze winkel en beantwoord ik vragen die betrekking hebben op de winkel. Ik verwijs ze door naar de juiste personen wanneer zij specifieke vragen over producten hebben. Naast het ontvangen van gasten ben ik ook verantwoordelijk voor het beantwoorden van telefonische vragen. Ik weet uit ervaring dat het van groot belang is om goed te luisteren en aandacht te hebben voor de gasten: een kwaliteit die ook van toepassing is op de functie van medewerker klantenservice. Een tevreden gast is nu eenmaal de beste klant!

Als persoon ben ik zeer sociaal en opgewekt. Ik kan goed luisteren en ga probleemoplossend te werk. Mensen helpen geeft mij veel energie en ik streef er altijd naar dit op een snelle en correcte manier te doen. Door mijn flexibele instelling weet ik mij eenvoudig aan te passen aan verschillende personen. Ik weet altijd goed in te schatten hoe ik mensen moet aanspreken. Door mijn uitgebreide werkervaring weet ik prima de juiste afwegingen te maken in het voordeel van de klant. Bovenstaande eigenschappen sluiten goed aan bij de capaciteiten waarover een medewerker klantenservice dient te beschikken. De Nederlandse, Engelse en Duitse taal beheer ik uitstekend in woord en geschrift. Mijn computervaardigheden zijn zeer goed te noemen en ik weet dan ook goed om te gaan met het Office-pakket, hetgeen u als eis stelt in de vacature.

Heb ik u van mijn kwaliteiten kunnen overtuigen in deze brief? Als medewerker bij uw organisatie hoop ik mee te kunnen helpen om de klantenservice naar een hoger niveau te tillen. Graag licht ik een en ander verder toe in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Marja Opperman

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

2 gedachten over “Sollicitatiebrief medewerker klantenservice (detailhandel)

  1. Jolanda

    het ziet er goed uit. Ook ik heb moeite met het schrijven of omschrijven van mijn motivatie. ik zal hier zeker wat aan hebben.

    Reageren
  2. Rogier

    Zijn veel customer service vacatures om op te reageren. Ook al veel gesolliciteerd op customer service banen maar ben niet zo sterk in het schrijven van sollicitatiebrieven. deze brief is op een niveau dat ik zelf niet had gekunnen. Ontzettend bedankt!

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.