Sollicitatiebrief medewerker klantenservice (detailhandel)

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief medewerker klantenservice detailhandel direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt. Bekijk ook eens de sollicitatiebrieven voor soortgelijke vacatures, misschien kun je delen combineren: callcenter medewerker, medewerker klantenservice detailhandel, medewerker klantenservice mode, medewerker klantenservice telecom, medewerker klantenservice zorg, receptioniste, telefoniste.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor medewerker klantenservice in de detailhandel als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief medewerker klantenservice (detailhandel)
Sollicitatiebrief medewerker klantenservice (detailhandel)
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor medewerker klantenservice (detailhandel) krijgt een 4,2/5 uit 210 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief medewerker klantenservice (detailhandel)

Marja Opperman
Lage Woerd 165
2671 AD Naaldwijk

H&M Nederland
T.a.v. Mevrouw Bruijs
Van Zeggelenlaan 307
2524 AK Den Haag

Naaldwijk, [DATUM]

Betreft: vacature medewerker klantenservice

Geachte mevrouw Bruijs,

Uw Facebookadvertentie trok afgelopen weekend mijn aandacht en nadat ik verder doorklikte naar uw website, werd ik enthousiast over uw openstaande vacature en uw bedrijf. Het is duidelijk dat u over een leuk en gemotiveerd team beschikt en daar wil ik graag deel van uitmaken. Daarom stel ik mij in deze motivatiebrief graag voor als een geschikte kandidaat voor deze functie.

Mijn eerste stappen in mijn loopbaan zette ik als callcenter medewerker bij [BEDRIJF]. Een job waarin ik veel bijleerde en van daaruit kon ik doorgroeien naar een functie als receptioniste/telefoniste bij [BEDRIJF]. Daar werk ik nog steeds en ik haal veel voldoening uit de afwisselende contacten. Na vier jaar heb ik het gevoel klaar te zijn voor de volgende stap. Een vacature als medewerker klantenservice is op dat vlak ideaal: ik kan voortbouwen op mijn ervaring en mij intussen verder ontwikkelen.

Als receptioniste/telefoniste ben ik het visitekaartje van het bedrijf en vaak de eerste persoon waar potentiële klanten contact mee hebben. Ik beantwoord eventuele vragen en zorg voor een goede eerste indruk van het bedrijf. In mijn job ligt de nadruk vooral op telefonische contacten. Het is belangrijk om goed te luisteren en duidelijk te communiceren. Dat is in een functie als medewerker klantenservice natuurlijk niet anders!

Mijn collega’s kennen mij als een sociaal en positief ingesteld persoon. Ik heb goede luistervaardigheden en een groot probleemoplossend vermogen. De voorbije jaren heb ik al met heel wat mensen samengewerkt en heel wat klanten kunnen verderhelpen. Mijn benadering pas ik steeds aan: elke persoon is immers anders en vraagt een andere aanpak. Dat vind ik net zo boeiend! Toen ik in het callcenter werkte, kreeg ik regelmatig te horen dat ik over een goed commercieel inzicht beschik. Dat is zeker ook een troef voor een rol als medewerker klantenservice. In uw vacature geeft u aan dat een vlotte kennis van het Office-pakket een vereiste is. Dankzij mijn werkervaring en opleidingen hieromtrent kan ik vlot overweg met de verschillende Office-programma’s. Mijn talenkennis is uitstekend: ik spreek en schrijf vlot Nederlands, Engels en Duits.

Hopelijk hebt u na het lezen van deze brief een goed beeld van mijn kwaliteiten en enthousiasme. Graag wil ik bijdragen aan een optimale service aan uw klanten en deel uitmaken van uw gedreven team. Ik kijk ernaar uit mijn motivatie verder toe te lichten in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,
Marja Opperman

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief medewerker klantenservice (detailhandel)

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

3 gedachten over “Sollicitatiebrief medewerker klantenservice (detailhandel)

 1. Christ

  Ziet er zeer bruikbaar uit, ik kan hier zeker nuttige tips/voorbeelden uithalen.

  Reageren
 2. Jolanda

  het ziet er goed uit. Ook ik heb moeite met het schrijven of omschrijven van mijn motivatie. ik zal hier zeker wat aan hebben.

  Reageren
 3. Rogier

  Zijn veel customer service vacatures om op te reageren. Ook al veel gesolliciteerd op customer service banen maar ben niet zo sterk in het schrijven van sollicitatiebrieven. deze brief is op een niveau dat ik zelf niet had gekunnen. Ontzettend bedankt!

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.