Sollicitatiebrief medewerker keuken

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief medewerker keuken direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor medewerker keuken als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief medewerker keuken
Sollicitatiebrief medewerker keuken
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor medewerker keuken krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Mohamed van Basten
Oliver Hardystraat 184
1325 CR Almere

Hotel-Restaurant Het Rechthuis
T.a.v. de heer R. van Hamelen
Brink 19B
1399 GW Muiderberg

Almere, [DATUM]

Betreft: vacature medewerker keuken

Geachte heer van Hamelen,

Afgelopen donderdag [DATUM] liep ik langs uw zaak en zag ik dat u momenteel op zoek bent naar medewerkers keuken. Na wat verdere toelichting door uw collega [NAAM] besliste ik om mij kandidaat te stellen voor deze vacature. Een afwisselende job binnen een gezellig team: dat is immers precies wat ik zoek!

Mijn liefde voor de horeca is niet alleen gebaseerd op mijn passie voor lekker eten. Het gaat veel verder: in deze sector draait het erom de klanten gelukkig te maken. Daar een bijdrage kunnen aan leveren, geeft mij een pak voldoening. Daarom koos ik als student al voor een bijbaantje als medewerker bediening.

Uiteindelijk besliste ik om mijn studies stop te zetten en mij volop te richten op een loopbaan in de horeca. Persoonlijk ben ik ervan overtuigd dat dit een roeping is en ik heb nog geen moment spijt gehad van mijn keuze. Vooral in de keuken voel ik mij als een vis in het water. Na een aantal tijdelijke jobs heb ik de voorbije drie jaar als medewerker keuken bij [NAAM RESTAURANT] gewerkt.

Door de sluiting van de zaak ben ik nu echter op zoek naar een nieuwe baan. Bij voorkeur zoek ik iets in dezelfde lijn. Wat dat betekent? Een job met de nodige zelfstandigheid, een leuk team en een restaurant met een focus op een goede dienstverlening. Een ordelijke en hygiënische werkomgeving vind ik persoonlijk enorm belangrijk. Dat betekent dat ik de HACCP-richtlijnen nauwgezet opvolg en hetzelfde verwacht van mijn collega’s.

In een keuken is het belangrijk om de nodige prioriteiten te stellen. Dankzij mijn goede organisatievaardigheden en uitgebreide ervaring kan ik uitstekend inschatten wat wanneer moet gedaan worden. Verder zijn een goede samenwerking en communicatie cruciaal om goede resultaten te bereiken. Als sociaal en collegiaal ingesteld persoon kan ik op dat vlak zeker een toegevoegde waarde bieden binnen een team!

Mijn takenpakket was de voorbije jaren gevarieerd en gaandeweg is mijn verantwoordelijkheid gegroeid. In het begin hielp ik vooral bij het afwassen en schoonmaken en voerde ik kleine ondersteunende taken uit. Later hielp ik mij bij het afwerken van de gerechten en het voorbije jaar werd mij gevraagd om mee te denken over mogelijke verbeteringen. Ook ondersteuning bij voorraadbeheer en het plaatsen van bestelllingen werden onderdeel van mijn takenpakket.

Momenteel ben ik onmiddellijk beschikbaar en ik kan voltijds werken. Weekends, feestdagen, avonddiensten en soms lange werkdagen? Dat is voor mij geen probleem! Als ervaren horecamedewerker ben ik dit gewend! Bovendien beschik ik over eigen vervoer en ik ben dus niet afhankelijk van de dienstregelingen van het openbaar vervoer.

Als ervaren keukenmedewerker kan ik onmiddellijk een meerwaarde bieden en ik ben een harde en zelfstandige werker. Mijn passie wil ik graag inzetten om de klanten van [NAAM RESTAURANT] de best mogelijke service te verlenen. Graag licht ik in een persoonlijk gesprek mijn motivatie en kwaliteiten nader toe.

Met vriendelijke groet,
Mohamed van Basten

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.