Sollicitatiebrief Medewerker Horeca

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief Medewerker Horeca direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor Medewerker Horeca als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief Medewerker Horeca
Sollicitatiebrief Medewerker Horeca
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor Medewerker Horeca krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Brain Kappen
Dijkgraaf Grootweg 6
1619 BV Andijk

De Castelijn
T.a.v. de heer B. Glaasjes
Sorghvlietlaan 11-1
1619 XA Andijk

Andijk, [DATUM]

Betreft: vacature Medewerker Horeca

Geachte heer Glaasjes,

In [MEDIUM] las ik de vacature waarin u vraagt naar een medewerker horeca en ik dacht meteen: “Ja! Dit is dé functie en vooral dé onderneming voor mij!”. Al jaren heb ik interesse in biologische producten en duurzaamheid. Uw horecaonderneming werkt met aandacht voor deze punten en graag zou ik om die reden deel uit maken van uw team. Vol enthousiasme solliciteer ik dan ook naar de functie van medewerker horeca en in deze sollicitatiebrief zal ik mijn achtergrond, werkervaring en motivatie nader toelichten.

Op de middelbare school had ik al verschillende baantjes in de horeca, in het begin als afwasser, later als medewerker horeca. Dit werk deed ik met veel plezier en ik koos dan ook voor de opleiding horeca-assistent. Tijdens deze opleiding leerde ik tijdens een keuzedeel alles over duurzaamheid in de horeca. Vanaf dat moment raakte ik enthousiast over het serveren van biologische producten, streekproducten en duurzaamheid. Nu ik de opleiding heb afgerond, hoop ik mijn kennis hiervan als medewerker horeca bij uw bewuste onderneming in te kunnen zetten.

Als medewerker horeca weet ik door mijn gastvrijheid het verschil te maken. Daarnaast weet ik, zoals gevraagd in de vacature, mijn weg in de keuken te vinden en heb ik geleerd om verse, kleine gerechten te bereiden. Zelfs op piekmomenten houd ik overzicht en blijf ik klanten rustig en correct bedienen. Ik vind het belangrijk om bewust om te gaan met onze voeding en de wereld. Uiteraard weet ik als medewerker horeca te werken volgens HACCP en ik hecht veel waarde aan deze regels en volg ze nauw op.

Ik ben een positief, enthousiast persoon en heb als horeca medewerker een gastvriendelijke persoonlijkheid. Door mijn flexibele instelling weet ik goed om te gaan met stress en wisselende situaties. Ik ben betrouwbaar, trouw en weet van aanpakken. Door mijn mensenkennis weet ik personen goed in te schatten en op de juiste manier te benaderen. Daarnaast ben ik een echte teamplayer en werk graag in een gedreven team waarbinnen ruimte is voor humor en gezelligheid. Tenslotte heb ik zoals eerder vermeld uitgebreide kennis van biologische producten en duurzaamheid, wat u in de vacature aangeeft als pluspunt.

Hopelijk heb ik u in deze sollicitatiebrief kunnen overtuigen van mijn geschiktheid en motivatie voor de functie van horeca medewerker bij uw horecaonderneming. Graag maak ik persoonlijk kennis om zo meer te kunnen vertellen over mijn achtergrond en van gedachten te kunnen wisselen over duurzaam ondernemen en het serveren van biologische producten!

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,
Brain Kappen

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.