Sollicitatiebrief medewerker evenementen

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief medewerker evenementen direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor medewerker evenementen als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief medewerker evenementen
Sollicitatiebrief medewerker evenementen
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor medewerker evenementen krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Aartie Franzen
Churchillflat 5
1422 VS Uithoorn

Holland Events
T.a.v. Marijan Wise
Cotoneaster 12
1424 LB De Kwakel

Uithoorn, [DATUM]

Betreft: vacature medewerker evenementen

Geachte mevrouw Wise,

Via uw advertentie op Nationale Vacaturebank kwam ik te weten dat u momenteel op zoek bent naar flexibele medewerkers voor allerhande evenementen. Een job die tot de verbeelding spreekt en daarom stel ik mij graag kandidaat. In deze brief wil ik u graag overtuigen dat ik de geschikte kandidaat ben voor deze functie!

Momenteel ben ik bezig met mijn HBO-studies hospitality management. Ik heb dus een echte passie voor horeca en evenementen. Het voorbije jaar heb ik mijn studies gecombineerd met een bijbaantje in een restaurant, maar deze zomer wil ik graag iets anders doen. Meewerken op festivals en evenementen lijkt mij echt een droomjob!

Hard en veel werken? Geen probleem! Daar haal ik veel voldoening uit en ik zit niet graag stil. Ik ben handig en leer snel dingen bij. Van fysiek veeleisende activiteiten heb ik zeker geen schrik. Ik ben een actief sporter en beschik dus over een goede fysieke conditie.

Ik ben erg flexibel op het vlak van taken en werkuren en kan goed met mensen omgaan. Dankzij mijn ervaring als medewerker bediening in een restaurant ken ik de uitdagingen van het werken in een team en het omgaan met een hoge werkdruk. Van mijn kant draag ik graag mijn steentje bij aan een goede werksfeer en ik klaag nooit.

Wat kunt u nog van mij verwachten? Ik beschik over een grote verantwoordelijkheidszin en kom altijd mijn afspraken na. Naast Nederlands spreek ik vlot Engels en een aardig mondje Duits. Dat is mooi meegenomen voor internationale evenementen! Deze zomer ben ik voltijds beschikbaar tijdens de maanden juli en augustus.

Zelf ben ik erg enthousiast over deze vacature en hopelijk bent u dat ook na het doornemen van deze brief. Ik kijk alvast uit naar uw feedback en ben uiteraard beschikbaar om mijn motivatie nader toe te lichten in een telefonisch of persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,
Aartie Franzen

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.