Sollicitatiebrief medewerker catering

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief medewerker catering direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor medewerker catering als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief medewerker catering
Sollicitatiebrief medewerker catering
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor medewerker catering krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Fimke Schröder
Holstweg 121
8121 EJ Olst

Kasteel de Haere
T.a.v. mevrouw A. den Klooster
Haereweg 4
8121 PJ Olst

Olst, [DATUM]

Betreft: vacature medewerker catering

Geachte mevrouw Den Klooster,

Afgelopen donderdag [DATUM] zag ik uw raamadvertentie, waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een medewerker catering. Uw collega [NAAM] verschafte mij meer informatie over de rol en vereisten. Zij raadde mij aan om u mijn schriftelijke motivatie te bezorgen. In deze brief vertel ik graag meer over mijn achtergrond en ervaring.

Tijdens mijn studies had ik altijd al een bijbaantje in de horeca en na het behalen van mijn MBO-diploma in [JAAR] begon ik voltijds te werken in restaurant [NAAM RESTAURANT]. Mijn passie voor het vak groeide verder en wat begon als een tijdelijke job, eindigde in een tewerkstelling van jaren. Na het sluiten van het restaurant in [JAAR] maakte ik de overstap naar [NAAM RESTAURANT], waar ik nog altijd werk.

De voorbije jaren heb ik een schat aan ervaring opgedaan, met de focus op bediening. Tijdens evenementen bood ik regelmatig ook ondersteuning in de keuken en de bar. Daarnaast stond ik mee in voor voorraadbeheer en was ik back-up voor het opstellen van de planning. Op die manier heb ik een allround ervaring opgebouwd in de horeca.
Mijn passie uit zich vooral in de manier waarop ik omga met klanten. Niets geeft mij meer voldoening dan een tevreden gast en daarom doe ik altijd mijn uiterste best om iedereen in de watten te leggen. Toch is dat niet altijd voldoende, maar met ontevreden klanten heb ik de voorbije jaren uitstekend leren omgaan. Dankzij mijn koelbloedigheid en goede sociale vaardigheden ben ik erin geslaagd menig brandje te blussen.

In de horeca gaat het er vaak druk en soms wat chaotisch aan toe. Daar krijg ik echt energie van. Ik heb altijd al een hekel gehad aan stilzitten en sta bekend als een echte aanpakker en doorzetter. Bovendien probeer ik mijn positieve energie over te brengen op de collega’s. Een goede sfeer is immers cruciaal voor een goede samenwerking en een goede service aan de klant.

Omwille van mijn familiale situatie ben ik momenteel op zoek naar een job met minder weekendwerk. Een rol als medewerker catering spreekt mij enorm aan. De afwisseling, de ondersteuning bij evenementen en de vele sociale contacten: een ideale mix! Dankzij mijn ruime ervaring kan ik mij snel aanpassen aan nieuwe omgevingen en integreren in nieuwe teams.

Zoals gevraagd beschik ik over een rijbewijs B en eigen vervoer om tijdig aanwezig te zijn op diverse locaties in de regio. Tijdens weekdagen ben ik flexibel tussen 07.00 en 21.00 en sporadisch weekendwerk is geen probleem. De HACCP-normen kan ik vlot toepassen en ik zorg er graag mee voor dat anderen dit ook doen.
Hopelijk hebt u na het lezen van deze brief een goed beeld van mijn achtergrond en motivatie. In een persoonlijk gesprek vertel ik u graag meer. Ik kijk alvast uit naar verder nieuws!

Met vriendelijke groet,
Fimke Schröder

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.