Sollicitatiebrief medewerker bloedafname

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief medewerker bloedafname direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor medewerker bloedafname als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief medewerker bloedafname
Sollicitatiebrief medewerker bloedafname
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor medewerker bloedafname krijgt een 4,2/5 uit 4 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief medewerker bloedafname

Iris Fox
Noordsingel 109
3035 EK Rotterdam

Ikazia Ziekenhuis
T.a.v. mevrouw M.C.H. Polet
Montessoriweg 1
3083 AN Rotterdam

Rotterdam, [DATUM]

Betreft: vacature medewerker bloedafname

Geachte mevrouw Polet,

Met interesse las ik in [DAGBLAD] van [DATUM] de vacature waarin u vraagt naar een medewerker bloedafname. Graag solliciteer ik naar deze functie en in deze sollicitatiebrief zal ik mijn motivatie, opleiding en capaciteiten nader toelichten.

In [JAARTAL] heb ik de opleiding MBO Verpleegkunde aan [ONDERWIJSINSTELLING] afgerond. Ik kon in het ziekenhuis waar ik stage heb gelopen, blijven werken als verpleegkundige. Met veel plezier vervul ik deze functie al enkele jaren. Echter, mijn man heeft een eigen bedrijf waarbij ik hem op verschillende vlakken ondersteun. Daarnaast hebben wij inmiddels twee kinderen gekregen en is het tijd om wat minder uren te gaan werken. Uw vacature voor een medewerker bloedafname trok daarom direct mijn aandacht. Niet alleen vanwege het aantal te vervullen uren, dat perfect te combineren is met het werk voor mijn man en de aandacht en zorg voor mijn kinderen, maar ook vanwege de inhoud van de werkzaamheden. Als verpleegkundige was het afnemen van bloed routinewerk, maar ik werd vaak gevraagd dit te doen, omdat ik er goed in was. Dat maakte deze handeling voor mij leuk en het gaf mij veel voldoening dat ik mensen al snel op hun gemak kon stellen bij het afnemen van hun bloed.

Als medewerker bloedafname is het van belang goed te kunnen ‘prikken’ en daarnaast ook aandacht voor de patiënt te hebben. Geruststellen, interesse tonen en mensen op hun gemak laten voelen is stap één om op aangename wijze bloed af te kunnen nemen. Ik weet dit goed te doen en daarnaast heb ik veel ervaring in het afnemen van bloed door middel van een venapunctie. Tevens heb ik kennis van antistollingsgeneesmiddelen en weet ik hoe trombosepatiënten te observeren. In mijn huidige functie is één van mijn werkzaamheden het registreren van patiëntgegevens, zoals u ook als taak omschrijft in de vacature. Ditzelfde geldt voor het geven van voorlichting aan patiënten. Ik beschik dus over alle capaciteiten voor een medewerker bloedafname, zoals u in de vacature heeft omschreven.

Als persoon ben ik sociaal, patiëntgericht en enthousiast. In mijn werk stel ik mij flexibel op en blijf kalm in stressvolle situaties. In de functie van medewerker bloedafname zal ik zeker bereid zijn om bijscholing te volgen, zoals bijvoorbeeld een cursus reanimatie. Zoals gevraagd in de vacature kan ik een geldige Verklaring Omtrent Gedrag overhandigen en ben ik in het bezit van een rijbewijs en eigen auto.

Met deze sollicitatiebrief hoop ik u voldoende te hebben verteld over mijn motivatie en capaciteiten voor de functie van medewerker bloedafname. Ik zie uw reactie met plezier tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Iris Fox

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief medewerker bloedafname

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.