Sollicitatiebrief Medewerker Bediening

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief Medewerker Bediening direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor Medewerker Bediening als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief Medewerker Bediening
Sollicitatiebrief Medewerker Bediening
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor Medewerker Bediening krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Ceylan Blijleven
Voorplaats 89
2071 NJ Santpoort-Noord

Restaurant De Wildeman
T.a.v. heer I. van Groeningen
Hoofdstraat 142
2071 EL Santpoort-Noord

Santpoort-Noord, [DATUM]

Betreft: vacature Medewerker Bediening

Geachte heer Van Groeningen,

In de vacature die u heeft geplaatst op [WEBSITE], las ik dat u op zoek bent naar een medewerker bediening met een passie voor goed eten. Ik voelde me direct aangesproken en heb de vacature vol enthousiasme gelezen. Een functie die aansluit op mijn achtergrond en waarbinnen de nadruk ligt op het serveren van kwaliteit. Graag solliciteer ik naar de functie van medewerker bediening bij uw kwaliteitsrestaurant en in deze sollicitatiebrief vertel ik u graag meer over mijn opleiding, ervaring en motivatie.

In [JAAR] heb ik de opleiding Medewerker Bediening afgerond aan [ONDERWIJSINSTELLING] te [PLAATS]. Hierna ben ik als medewerker bediening gaan werken in een eetcafé. Momenteel werk ik daar nog steeds en ik vervul mijn functie met veel plezier. Echter, ik mis hetgeen uw horecagelegenheid biedt: hoge kwaliteit in een gezellige en toegankelijke omgeving. Italië in Nederland, waar alles te nuttigen is: van een heerlijke latte met zoetigheid, pasta of pizza tot een lekker drankje met ‘aperitivo’. Aangezien ik mijn passie voor eten tijdens mijn stage in Italië nog meer gegroeid is, wil ik maar al te graag als medewerker bediening in uw gelegenheid aan de slag.

Als medewerker bediening ben ik gewend om met een vol plateau en met minimaal drie borden te lopen. Ik ben een echte aanpakker en heb oog voor de klanten en hun wensen. Het is in mijn functie als medewerker bediening namelijk van groot belang dat gasten het naar hun zin hebben en tevreden kunnen zijn over zowel het eten en de drankjes als over de bediening. Ik zorg ervoor dat gasten op het juiste moment benaderd worden en zorg daarna dat het hen aan niets ontbreekt.

Ik ben een echte horecatijger; enthousiast, gastvrij en flexibel. Ik houd van goed eten en gezelligheid, wat ik meeneem in mijn werk als medewerker bediening. Doordat ik stage heb gelopen in Italië, spreek en versta ik goed Italiaans. Uiteraard beheers ik de Nederlandse en ook de Engelse taal uitstekend in woord en geschrift. Door mijn passie voor eten en horeca ben ik, zoals gevraagd in de vacature, zeker bereid om alles over de gerechten en dranken die worden geserveerd te leren. Het is ook altijd mijn streven om mijzelf te blijven ontwikkelen op de werkvloer.
Met deze sollicitatiebrief hoop ik u ervan te hebben overtuigd dat ik de ‘passionata’ ben die binnen uw horecagelegenheid past als medewerker bediening. Mocht u nog vragen hebben, dan beantwoord ik deze graag in een persoonlijk gesprek toe, waarbij ik dan ook graag mijn motivatie voor de functie verder toelicht.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,
Ceylan Blijleven

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Een gedachte over “Sollicitatiebrief Medewerker Bediening

  1. F. Demmers

    Ik vind het een vlotte overtuigende duidelijke brief die veel positiviteit uitstraalt. Ik ga dit voorbeeld zeker gebruiken.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.