Sollicitatiebrief marketing medewerker

DOWNLOAD – sollicitatiebrief marketing medewerker direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor marketing medewerker als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief marketing medewerker
Sollicitatiebrief marketing medewerker
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor marketing medewerker krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief marketing medewerker

Adriënne Ambachtsheer
Plantijnstraat 62
2321 JE Leiden

SmartChoice Marketing & Communicatie
T.a.v. de heer S. Kamperman
Rietvinklaan 7-1
2265 CC Leidschendam

Leiden, [DATUM]

Betreft: vacature marketing medewerker

Geachte heer Kamperman,

Zoals te lezen is in de vacature die u geplaatst hebt in [MEDIUM] van [DATUM], bent u op zoek naar een marketing medewerker die zich graag wil ontwikkelen op het gebied van online marketing. Ik ben een ervaren marketing medewerker en heb mij de afgelopen twee jaar bijgeschoold in online marketing door middel van cursussen en trainingen. De juiste kandidaat! Graag solliciteer ik naar de functie van marketing medewerker en in deze sollicitatiebrief zal ik mijn achtergrond en motivatie nader toelichten.

Na het afronden van de opleiding Communicatie, ben ik gaan werken als marketing- en communicatiemedewerker bij [NAAM BEDRIJF] in een team van vijf medewerkers. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor de externe marketing en communicatie. Hierbij zorg ik voor de ontwikkeling en coördinatie van print- en drukwerk van allerlei marketingmaterialen. Daarnaast zorg ik voor beursdeelname en -bezoek en evenementen. Tenslotte zorg ik voor het vullen van de website en het schrijven van blogs en informatiebladen.

In de tijd dat ik afstudeerde, was online marketing zoals wij deze in de huidige tijd kennen, vrijwel onbekend. Binnen het marketing- en communicatieteam ontstond enkele jaren geleden de behoefte om meer op het gebied van online marketing te gaan ondernemen. Aangezien mijn interesse daar ligt, gaf ik aan mij hierin te willen verdiepen. Door het volgen van cursussen en trainingen bezit ik nu de basiskennis en -vaardigheden voor het opstellen van digitale campagnes, het SEO waardig maken van teksten en het beheren van social media. Graag zou ik mijn kennis uitbreiden als marketing medewerker bij uw organisatie. Want, niet alleen de werkzaamheden, maar ook de producten die uw organisatie ontwikkelt en de visie gegeven in de vacature, spreken mij aan.

Als marketing medewerker ben ik zelfstandig en bezit ik uitstekende schriftelijke communicatieve vaardigheden. Ik werk accuraat en met aandacht voor details. Door mijn creativiteit weet ik zaken vanuit verschillende perspectieven te benaderen. Ik ben flexibel ingesteld en weet daardoor om te gaan met werkdruk en wisselende situaties. Zoals gevraagd in de vacature, heb ik ervaring in het werken met content management systemen, Google Analytics en diverse social media. Tevens ben ik bereid om verdere scholing te volgen en ben ik in bezit van een rijbewijs en eigen auto.

Met deze sollicitatiebrief voor de functie marketing medewerker, hoop ik u nieuwsgierig te hebben gemaakt. Graag vertel ik u meer tijdens een persoonlijk gesprek en licht ik, indien nodig, mijn motivatie verder toe.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Adriënne Ambachtsheer

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief marketing medewerker

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.