Sollicitatiebrief marketing manager

DOWNLOAD – sollicitatiebrief marketing manager direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor marketing manager als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief marketing manager
Sollicitatiebrief marketing manager
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor marketing manager krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief marketing manager

Brigitte Lenssen
Lombardijeweg 133
1827 CD Alkmaar

Brand Marketing
T.a.v. mevrouw A.M. Corneille
Nuyenburglaan 28-50
1701 AM Heerhugowaard

Alkmaar, [DATUM]

Betreft: vacature marketing manager

Geachte mevrouw Corneille,

Een uitdagende functie als marketing manager binnen uw bedrijf: dit is wat u biedt, zoals ik kan lezen in de vacature in [MEDIUM]. Precies waarnaar ik op zoek ben, zowel de functie als het bedrijf. Graag solliciteer ik dan ook naar de functie van marketing manager en in deze sollicitatiebrief zal ik u meer vertellen over mijn achtergrond en motivatie.

Na het afronden van de opleiding Communicatie in [JAAR], ben ik verder gaan studeren aan de [UNIVERSITEIT] in [PLAATS]. Daar heb ik de opleiding Communicatiewetenschappen gedaan. Nadat ik afstudeerde, ben ik gaan werken als marketing manager bij een kruideniersketen. Hier werk ik momenteel nog met plezier, echter wil ik uw vacature niet zomaar voorbij laten gaan. Ik volg uw bedrijf namelijk al vele jaren en deel uw visie op de voedingsindustrie. Zelf gebruik ik uw biologische producten al lange tijd en wat zou het geweldig zijn om bij te kunnen dragen aan de groei van uw bedrijf in de functie van marketing manager.

Als marketing manager zet ik een te volgen strategie op om (groei)doelen te halen en ben ik verantwoordelijk voor de implementatie. Ik ben hierbij verantwoordelijk voor zowel de online als de offline marketing. In een team bedenk ik marketingcampagnes en creatieve promotionele acties. Deze organiseer en voer ik tevens uit. Een ander aspect binnen mijn takenpakket is het opzetten en uitvoeren van marktonderzoeken en het monitoren en analyseren van de concurrentie. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het uitbouwen van de organisatie en het vergroten van het marktaandeel. Hierbij rapporteer ik aan de algemeen directeur in Nederland en werk ik intensief samen met de marketingafdeling in de UK.

Als persoon ben ik sociaal en heb ik een klantgerichte instelling. Daarnaast ben ik commercieel en ambitieus te noemen. Ik heb ervaring in leidinggeven en door mijn overtuigingskracht, enthousiasme en open persoonlijkheid weet ik mensen goed te motiveren. Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ga graag nauwkeurig en resultaatgericht te werk. Daarnaast heb ik een flexibele instelling, waardoor ik eenvoudig omga met stressvolle situaties of veranderende omstandigheden. Tenslotte ben ik proactief en een echte teamplayer. Zoals gevraagd in de vacature beheers ik zowel de Nederlandse als de Engelse taal zeer goed en kan ik mij ook in het Duits prima redden.

Hopelijk heb ik u van mijn enthousiasme voor de functie van marketing manager bij uw bedrijf kunnen overtuigen middels deze sollicitatiebrief. Als marketing manager draag ik graag bij aan de groei van uw bedrijf met prachtige missie. Graag vertel ik u meer in een persoonlijk gesprek.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Brigitte Lenssen

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief marketing manager

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.