Sollicitatiebrief marketing- en communicatieadviseur

DOWNLOAD – sollicitatiebrief marketing- en communicatieadviseur direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor marketing- en communicatieadviseur als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief marketing- en communicatieadviseur
Sollicitatiebrief marketing- en communicatieadviseur
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor marketing- en communicatieadviseur krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief marketing- en communicatieadviseur

Donya Hoogmoed
Goeman Borgesiuslaan 95
9722 RM Groningen

Communicatie & Adviesbureau Van Daalmeyer
T.a.v. de heer R.K.M. Van Daalmeyer
Mellenssteeg 16
9753 HN Haren

Groningen, [DATUM]

Betreft: vacature marketing- en communicatieadviseur

Geachte heer Van Daalmeyer,

Een gedreven vakspecialist, die proactief meedenkt en adviseert over de te volgen marketing- en communicatiestrategie. Dat is waar u naar op zoek bent, lees ik in de vacature in [MEDIUM]. Ik voelde mij direct aangesproken na het lezen van de functieomschrijving en graag solliciteer ik naar de functie van marketing- en communicatieadviseur bij uw organisatie. In deze sollicitatiebrief zal ik mijn achtergrond en motivatie nader toelichten.

In [JAAR] heb ik de opleiding Communicatie afgerond met als afstudeerrichting Marketing Communicatie. Ik had het geluk te kunnen blijven werken bij mijn afstudeerbedrijf. Momenteel werk ik daar nog steeds als marketing- en communicatieadviseur, maar vanwege een aanstaande verhuizing ben ik op zoek naar eenzelfde functie dichter bij mijn nieuwe woonplaats. Uw vacature komt dus op het juiste moment. Een geweldige functie, bij een professionele organisatie!

Als marketing- en communicatieadviseur geef ik advies over het te volgen marketing- en communicatiebeleid en de positionering van de organisatie. Tevens zet ik het marketing- en communicatiebeleid om in activiteiten. Hierbij maak ik gebruik van zowel offline als online communicatiemiddelen en zorg ik zelf voor het schrijven van copy. In mijn functie als marketing- en communicatieadviseur ben ik actief betrokken bij alle communicatie-uitingen van de organisatie, zoals de website, het intranet, social media en offline communicatiemiddelen als advertenties, folders en brochures. Uiteraard bewaak ik hierbij de huisstijl en zorg ik actief dat collega’s de huisstijlhandleiding volgen. Tenslotte coördineer ik de marketingactiviteiten en draag ik hiervoor ideeën aan.

Ik ben een creatief en sociaal persoon die goed kan luisteren en anderen weet te motiveren door mijn overtuigingskracht en enthousiasme. Door mijn flexibele instelling weet ik goed om te gaan met stress en onverwachte situaties. Ik sta stevig in mijn schoenen en bezit goede communicatieve vaardigheden. Zoals gevraagd in de vacature heb ik als marketing- en communicatieadviseur kennis van en ervaring met diverse content management systemen, SEO en SEA en Microsoft Office. Ook werk ik met verschillende mailprogramma’s en kan ik presentaties maken met behulp van Prezi. Zowel de Nederlandse als de Engelse taal beheers ik zeer goed in zowel woord als geschrift.

Hopelijk heb ik u van mijn vaardigheden en motivatie voor de functie van marketing- en communicatieadviseur kunnen overtuigen in deze sollicitatiebrief. Eventuele vragen van uw kant beantwoord ik graag tijdens een persoonlijk gesprek.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Donya Hoogmoed

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief marketing- en communicatieadviseur

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.