Sollicitatiebrief marketing coördinator

DOWNLOAD – sollicitatiebrief marketing coördinator direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor marketing coördinator als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief marketing coördinator
Sollicitatiebrief marketing coördinator
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor marketing coördinator krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief marketing coördinator

Hubrecht van Berkel
Oosterbroekstraat 87
9402 RZ Assen

Pink Marketing
T.a.v. mevrouw R. Ruisch
Debussylaan 6
9402 WE Assen

Assen, [DATUM]

Betreft: vacature marketing coördinator

Geachte mevrouw Ruisch,

In [MEDIUM] van [DATUM] las ik de boeiende vacature waarin u vraag naar een allround en zelfstandige marketing coördinator. Mijn opleiding en ervaring sluiten aan op uw profielomschrijving en daarom solliciteer ik graag naar deze functie van marketing coördinator bij uw bedrijf. In deze sollicitatiebrief zal ik nader ingaan op mijn achtergrond en motivatie.

In [JAAR] heb ik de opleiding Communicatie aan [ONDERWIJSINSTELLING] in [PLAATS] afgerond. Mijn afstudeerrichting was Marketing Communicatie gericht op Concept & Creatie. Ik ben daarna gaan werken als marketing coördinator bij een bedrijf in technische producten. Een functie die binnen dat bedrijf nieuw was en nog compleet ingevuld moest worden. Dat was een mooie en dankbare taak die ik met veel plezier vervuld heb. Nu alles staat, ben ik op zoek naar een wat grotere organisatie waarbinnen ik uitgebreidere projecten aan kan gaan pakken. Uw vacature voor marketing coördinator sprak mij direct aan.

Binnen mijn huidige functie als marketing coördinator ben ik verantwoordelijk voor het plannen en coördineren van alle marketingactiviteiten. Bij nieuwe productintroducties zorg ik voor het ontwerp voor verpakkingen, leaflets en bijbehorende acties. Ik zorg daarnaast voor design, organisatie en opbouw van beurzen. Tevens beheer ik de marketingmiddelen en zorg voor documentatie van het assortiment in actiefolders, brochures en catalogi. Hierbij werk ik nauw samen met een DTP-er. Tenslotte hoort het beheren van de website en de informatie op social media ook tot mijn takenpakket.

Ik ben een enthousiast persoon die zowel creatief als analytisch ingesteld is. Door mijn grote verantwoordelijkheidsgevoel werk ik graag zelfstandig, maar ik kan ook prima in een team werken. Ik bezit goede communicatieve vaardigheden en weet mensen te motiveren door mijn overtuigingskracht. Nauwkeurig, goed georganiseerd en accuraat zijn andere persoonlijkheden die mij kenmerken. Door mijn flexibele instelling weet ik goed om te gaan met stress en onverwachte situaties. Als marketing coördinator heb ik een echte hands-on mentaliteit en denk ik altijd een paar stappen vooruit. Zoals gevraagd in de vacature ben ik in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Als marketing coördinator draag ik graag bij aan de verdere groei van uw bedrijf. Hopelijk heb ik u nieuwsgierig gemaakt met deze sollicitatiebrief en nodigt u mij uit voor een nadere kennismaking. Ik vertel u dan graag meer over mijn motivatie en drijfveren.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Hubrecht van Berkel

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief marketing coördinator

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.