Sollicitatiebrief marketing communicatie medewerker

DOWNLOAD – sollicitatiebrief marketing communicatie medewerker direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor marketing communicatie medewerker als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief marketing communicatie medewerker
Sollicitatiebrief marketing communicatie medewerker
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor marketing communicatie medewerker krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief marketing communicatie medewerker

Noor Marechal
Henri Dunantplantsoen 81
9301 GW Roden

Radius Marketing
T.a.v. de heer K. Heikens
Goeman Borgesiuslaan 85
9722 RM Groningen

Roden, [DATUM]

Betreft: vacature marketing communicatie medewerker

Geachte heer Heikens,

In de vacature die te lezen is op uw bedrijfswebsite, zegt u op zoek te zijn naar een allround marketing en communicatie medewerker. Na het lezen van deze vacature was ik er van overtuigd dat ik de juiste kandidaat ben voor deze boeiende functie. Vol enthousiasme solliciteer ik dan ook naar deze positie en mijn motivatie en achtergrond zal ik nader toelichten in deze sollicitatiebrief.

Nadat ik de opleiding Communicatie aan [ONDERWIJSINSTELLING] te [PLAATS] had afgerond, ben ik Communicatie- en Informatiewetenschappen aan [ONDERWIJSINSTELLING] gaan studeren. Door deze opleidingen beide af te ronden weet ik werkzaamheden zowel praktisch als theoretisch aan te pakken. Momenteel werk ik als marketing en communicatie medewerker bij een aannemersbedrijf. Een leuke eerste werkplek, echter ben ik hier voornamelijk heel praktisch bezig en ik ben toe aan een meer uitdagender takenpakket. Het takenpakket dat in uw vacature beschreven staat is precies wat ik zoek!

Als marketing en communicatie medewerker zorg ik ervoor dat klanten, medewerkers en andere relevante doelgroepen telkens positief verrast worden met onze communicatie. Ik schrijf teksten voor nieuwsbrieven, klantcampagnes, vacatures, het intranet en de bedrijfswebsite. Complexe zaken op het gebied van bouwen, verwoord ik zo eenvoudig mogelijk. Daarnaast zorg ik voor het schrijven en eventueel bijstellen van het communicatieplan en marketingplan. Ook bewaak ik de huisstijl, voer ik grafische opdrachten uit en schakel ik waar nodig een extern ontwerpbureau in. Daarnaast beheer ik de social media die wij binnen het bedrijf gebruiken.

Ik ben een sociaal, gedreven persoon met goede communicatieve vaardigheden. Met een liefde voor taal en grafische vormgeving bied ik de juiste combinatie voor een marketing en communicatie medewerker. Ik ben creatief en initiatiefrijk te noemen en ben analytisch sterk. In mijn werk als marketing en communicatie medewerker werk ik graag samen in een enthousiast team, maar ik weet eigen taken goed zelfstandig uit te voeren. Ik werk nauwkeurig en volgens vastgestelde stappen. Toch vormt het voor mij geen enkel probleem om van de gebaande paden af te wijken. Ook stressvolle of onverwachte omstandigheden brengen mij niet van mijn stuk. Zoals gevraagd in de vacature beheers ik zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.

Hopelijk heb ik u van mijn kennis, vaardigheden en motivatie kunnen overtuigen in deze sollicitatiebrief. Als marketing en communicatiemedewerker ga ik graag bij uw bedrijf aan de slag. U kunt daarentegen rekenen op een gedreven, vakkundige en enthousiaste medewerker. Graag vertel ik u meer in een persoonlijk gesprek.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Noor Marechal

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief marketing communicatie medewerker

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.