Sollicitatiebrief management assistent

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief management assistent direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt. Bekijk ook eens de sollicitatiebrieven voor soortgelijke vacatures, misschien kun je delen combineren: directiesecretaresse, juridisch secretaresse, management assistentmedisch secretaresse, office manager, secretaresse.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor management assistent als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief management assistent
Sollicitatiebrief management assistent
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor management assistent krijgt een 4,2/5 uit 352 beoordelingen.

Oumnia Groote
Heidenhoekweg 121
7021 JR Zelhem

Rombouts
T.a.v. de heer J. Koudstaal
Bagijnenwaard 18
2716 XG Zoetermeer

Zelhem, [DATUM]

Betreft: vacature managementassistent

Geachte heer Koudstaal,

Op uw bedrijfswebsite las ik dat u een vacature open hebt staan voor een daadkrachtige en energieke managementassistent. In de functieomschrijving kan ik mij goed vinden en daarom wil ik u via deze brief mijn interesse voor de vacature tonen en mijn motivatie toelichten.

Vier jaar geleden heb ik mijn opleiding tot directiesecretaresse / managementassistent afgerond bij Schoevers in Utrecht. De reden om deze opleiding te volgen was dat ik het als een uitdaging zie om de spil binnen de organisatie te zijn. Door een helpende hand te kunnen bieden aan verschillende personen binnen het bedrijf kunnen deze mensen zich richten op het succesvol maken van de organisatie.

Na mijn opleiding ben ik meteen aan de slag gegaan als managementassistent bij een middelgroot bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van klimaatinstallaties. Een veelzijdige functie, maar ik mis van mijn kant de interesse in de producten en diensten van dit bedrijf. Uw organisatie richt zich op de kledingmarkt en dat is net waar mijn belangstelling naar uit gaat. Wat is er leuker dan een geweldige functie vervullen bij een bedrijf in een markt waar ik me thuis voel?

Gedurende, maar ook na mijn opleiding heb ik ruime werkervaring opgedaan in de taken die horen bij de functie van managementassistent. Tijdens mijn stages heb ik voornamelijk de algemene zaken geleerd, zoals bijvoorbeeld secretariële ondersteuning van het managementteam, agendabeheer, e-mail behandeling en telefoonafhandeling. Nu, in mijn huidige baan, pak ik naast bovengenoemde werkzaamheden ook grotere zaken op, zoals het organiseren van beurzen, evenementen en borrels. Ook ben ik verantwoordelijk voor de zakenreizen van het managementteam. Zo stel ik de reisplannen op en regel de vliegtickets en het verblijf. Tevens voer ik werkzaamheden uit in CRM en redigeer ik opgestelde rapportages en presentaties.

Zoals u in de vacature voor managementassistent binnen uw bedrijf omschrijft verwacht ik evenveel afwisseling in de openstaande functie te vinden als ik nu gewend ben. U kunt rekenen op een pro-actief en energiek persoon: direct en daadkrachtig, open, sociaal en flexibel. Binnen mijn functie stel ik mij zeer professioneel en betrokken op. Ik werk zeer nauwkeurig en accuraat. Naast de Nederlandse taal beheers ik ook Engels en Duits. Zoals gevraagd in de vacature ben ik in het bezit van een rijbewijs en eigen auto.

Ik hoop u met deze brief te hebben overtuigd van mijn capaciteiten en enthousiasme voor de functie van managementassistent binnen uw organisatie. Graag licht ik een en ander toe in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Oumnia Groote

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

18 gedachten over “Sollicitatiebrief management assistent

 1. Julia

  een heel duidelijke en aantrekkelijke een goed struktureerede brief.

  Reageren
 2. Jacqueline

  Duidelijke brief met wat persoonlijke aanpassingen goed te gebruiken

  Reageren
 3. Anoniem

  Blij met de brief, bedankt.

  Reageren
 4. Monique

  Graag maak ik gebruik van deze goed geformuleerde brief.

  Mvg,
  Monique

  Reageren
 5. wendy

  duidelijke brief, bedankt!

  Reageren
  1. Valerie

   Goed voorbeeld, hier kan ik zeker wat mee1 Hartelijk dank!

   Reageren
 6. sofie

  Met deze brief en positieve motivatie moet dat lukken!

  Reageren
 7. Natasja

  Graag maak ik gebruik van dit voorbeeld. Dank jullie wel.

  Reageren
 8. Japke

  Dit is een goede brief om als voorbeeld op mijn sollicitatiebrief mee te nemen, dank je wel.

  Reageren
 9. Jannet Jonkman

  Graag maak ik gebruik van deze brief bij mijn sollicitatie.

  Met vriendelijke groet,

  Jannet

  Reageren
 10. Anoniem

  Ziet er heel goed uit. Ik zou deze brief graag willen gebruiken om te solliciteren voor Management Assistant.

  Reageren
 11. Ellen

  Laat deze brief mij helpen een nieuwe job te vinden!

  Reageren
 12. Najat

  Goeie brief! bedankt

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.