Sollicitatiebrief management assistent

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief management assistent direct downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. Alle brieven zijn volledig gratis te gebruiken. Bekijk ook eens de sollicitatiebrieven voor soortgelijke vacatures, misschien kun je delen combineren: directiesecretaresse, juridisch secretaresse, management assistentmedisch secretaresse, office manager, secretaresse.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor management assistent als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief management assistent
Sollicitatiebrief management assistent
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
 
beoordeel deze brief (verplicht)  
  0/5
Deze brief voor management assistent krijgt een 4,3/5 uit 197 beoordelingen.

Oumnia Groote
Heidenhoekweg 121
7021 JR Zelhem

Rombouts
T.a.v. de heer J. Koudstaal
Bagijnenwaard 18
2716 XG Zoetermeer

Zelhem, [DATUM]

Betreft: vacature management assistent

Geachte heer Koudstaal,

Op uw bedrijfswebsite las ik dat u een vacature open hebt staan voor een daadkrachtige en energieke management assistent. In de functieomschrijving kan ik mij goed vinden en daarom wil ik u via deze sollicitatiebrief mijn interesse voor de vacature tonen en mijn motivatie toelichten.

Vier jaar geleden heb ik mijn opleiding tot directiesecretaresse/management assistent afgerond aan Schoevers in Utrecht. De reden om deze opleiding te volgen, is dat ik het als een uitdaging zie om de spil binnen de organisatie te zijn. Door een helpende hand te kunnen bieden aan verschillende personen binnen het bedrijf, kunnen deze mensen zich richten op het succesvol maken van de organisatie.

Na mijn opleiding ben ik meteen aan de slag gegaan als management assistent bij een middelgroot bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van klimaatinstallaties. Een veelzijdige functie, maar ik mis van mijn kant de interesse in de producten en diensten van dit bedrijf. Uw organisatie richt zich op de kledingmarkt en dat is net waar mijn belangstelling naar uit gaat. Wat is er leuker dan een geweldige functie vervullen, binnen een bedrijf in de markt waarin ik me thuis voel?

Gedurende, maar ook na mijn opleiding heb ik ruime werkervaring opgedaan in de taken die horen bij de functie van management assistent. Tijdens mijn stages heb ik voornamelijk de algemene zaken geleerd, zoals bij voorbeeld secretariële ondersteuning van het management team, agendabeheer, e-mail behandeling en telefoonafhandeling. Nu, tijdens mijn huidige baan, pak ik naast bovengenoemde werkzaamheden ook grotere zaken op, zoals het organiseren van beurzen, evenementen en borrels. Ook ben ik verantwoordelijk voor de zakenreizen van het management team. Zo stel ik de reisplannen op, regel de vliegtickets en het verblijf. Tevens voer ik werkzaamheden uit in CRM en redigeer ik opgestelde rapportages en presentaties.

Zoals u in de vacature voor management assistent binnen uw bedrijf omschrijft, verwacht ik evenveel afwisseling in de openstaande functie te vinden als ik nu gewend ben. U kunt daarentegen rekenen op een pro-actief en energiek persoon. Direct en daadkrachtig, maar ook open, sociaal en flexibel. Binnen mijn functie stel ik mij zeer professioneel en betrokken op. Ik werk zeer nauwkeurig en accuraat. Naast de Nederlandse taal, beheers ik ook de Engelse en Duitse taal. Zoals gevraagd in de vacature omschrijving, ben ik in het bezit van een rijbewijs en eigen auto.

Ik hoop u met deze sollicitatiebrief te hebben kunnen overtuigen van mijn capaciteiten en enthousiasme voor de functie van management assistent binnen uw organisatie. Graag licht ik een en ander toe in een persoonlijk gesprek.

Graag maak ik nader kennis in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Oumnia Groote

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

7 gedachten over “Sollicitatiebrief management assistent

 1. sofie

  Met deze brief en positieve motivatie moet dat lukken!

  Reageren
 2. Natasja

  Graag maak ik gebruik van dit voorbeeld. Dank jullie wel.

  Reageren
 3. Japke

  Dit is een goede brief om als voorbeeld op mijn sollicitatiebrief mee te nemen, dank je wel.

  Reageren
 4. Jannet Jonkman

  Graag maak ik gebruik van deze brief bij mijn sollicitatie.

  Met vriendelijke groet,

  Jannet

  Reageren
 5. Anoniem

  Ziet er heel goed uit. Ik zou deze brief graag willen gebruiken om te solliciteren voor Management Assistant.

  Reageren
 6. Ellen

  Laat deze brief mij helpen een nieuwe job te vinden!

  Reageren
 7. Najat

  Goeie brief! bedankt

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.