Sollicitatiebrief loonadministrateur

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief loonadministrateur direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor loonadministrateur als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief loonadministrateur
Sollicitatiebrief loonadministrateur
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor loonadministrateur krijgt een 0/5 uit 0 beoordelingen.

Loraine Leurs
De Ruyterweg 184
8921 KH Leeuwarden

Medisch Centrum Leeuwarden
T.a.v. Tom van de Meer
Henri Dunantweg 2
8934 AD Leeuwarden

Leeuwarden, [DATUM]

Betreft: vacature loonadministrateur

Geachte heer Van de Meer,

Op de website van Indeed viel mijn oog op uw openstaande vacature voor een ervaren loonadministrateur. Een uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden: dat is precies wat ik momenteel zoek. Graag licht ik in deze brief mijn motivatie verder toe.

Na het afronden van de opleiding HBO Fiscale Economie in [JAAR] koos ik voor een loopbaan binnen de loonadministratie. Bij [BEDRIJF] kreeg ik de kans om de kneepjes van het vak te leren in het kader van een zwangerschapsvervanging. Nadien vond ik een vaste baan op de personeelsdienst van [BEDRIJF}.

De voorbije jaren heb ik mij kunnen ontwikkelen tot een specialist op het vlak van loonadministratie en ik verdiep mij graag in de meer complexe materie. Ik vind het belangrijk om te blijven bijleren en heb verschillende opleidingen kunnen volgen. Zo volgde ik na het behalen van mijn PDL diploma ook de voortgezette VPS opleiding. Ik zorg ervoor dat ik altijd op de hoogte ben van de nieuwste ontwikkelingen en draag die kennis graag over aan mijn collega’s.

De combinatie van adviesverlening aan medewerkers, administratie en fiscale en juridische vraagstukken vind ik erg boeiend. Na vijf jaar heb ik echter nood aan een nieuwe uitdaging. Graag wil ik de stap zetten naar een advieskantoor, waar ik voor verschillende klanten kan werken en mij verder kan ontwikkelen als expert op het vlak van salarisadministratie.

In mijn huidige baan ben ik onder meer verantwoordelijk voor een correcte en tijdige loonverwerking, opvolging van afwezigheden en de berekening van toeslagen en uitkeringen. Daarnaast sta ik in voor het opstellen van jaaropgaven voor pensioenfonds, verzekeringsinstellingen en de medewerkers. Ik verzorg uiteraard ook de nodige administratie rond in- en uitdiensttredingen. Momenteel gebruik ik Nmbrs, maar ik heb in het verleden ook met andere payroll software gewerkt.

Een foutje kan zware gevolgen hebben als loonadministrateur, maar dankzij mijn oog voor detail word ik zelden op onnauwkeurigheden betrapt. Daarnaast waarderen collega’s en leidinggevenden mijn servicegerichte en professionele houding. Als eindverantwoordelijke voor salarisadministratie ben ik het gewend om zelfstandig te werken, maar ik werk ook graag en nauw samen met collega’s van HR en van de financiële afdeling.

Ik ben klaar voor de volgende stap in mijn loopbaan en zoek een informele werkomgeving, waar ik verder kan bijleren en voor verschillende klanten kan werken. Dat is precies wat u aanbiedt. Hopelijk hebt u na het doornemen van mijn curriculum vitae en van deze brief een goed beeld van mijn kwaliteiten. In een persoonlijk gesprek vertel ik u graag meer.

Met vriendelijke groet,
Loraine Leurs

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.