Sollicitatiebrief loodgieter

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief loodgieter direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor loodgieter als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief loodgieter
Sollicitatiebrief loodgieter
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor loodgieter krijgt een 4,3/5 uit 56 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief loodgieter

Charley Versloot
Oranjesingel 5
5056 XA Berkel-Enschot

De Groot Loodgieters
T.a.v. de heer M. de Groot
Pegasusweg 1
5015 BZ Tilburg

Berkel-Enschot, [DATUM]

Betreft: vacature loodgieter

Geachte heer De Groot,

Met interesse las ik in de Regiokrant van [DATUM] de vacature die u open hebt staan voor een vakbekwame loodgieter. Zowel mijn opleiding als mijn werkervaring en persoonlijkheid sluiten nauw aan bij uw omschrijving in de vacature. Graag solliciteer ik naar de functie van loodgieter bij uw professionele loodgietersbedrijf. In deze brief zal ik mijn motivatie voor de vacature toelichten.

Na mijn opleiding Installatietechniek aan het ROC in Tilburg ben ik gaan werken als loodgieter en installateur bij een installatiebedrijf in de buurt van Tilburg. Daar voer ik alle voorkomende werkzaamheden uit die bij de functie van loodgieter en installateur behoren. Zo ben ik verantwoordelijk voor zaken op servicegebied met betrekking tot onder andere leidingwerk, sanitair, CV-ketels en dak- en zinkwerk. Het werk van loodgieter bevalt mij zeer goed door de werkzaamheden op zich, maar ook door het contact met klanten. Echter, ik ben op zoek naar een omgeving waar ik mijzelf verder kan ontwikkelen en de kans heb op bijscholing. Uw loodgietersbedrijf biedt personeel deze kans en staat daarbij hoog aangeschreven als loodgietersbedrijf.

Ik ben een sociaal persoon met een vriendelijk karakter. Mensen om mij heen noemen mij betrouwbaar en ik ga op een correcte manier met klanten om. In mijn werk ben ik zeer zelfstandig, ben meedenkend en heb een goed probleemoplossend vermogen. Doordat ik van aanpakken houd kan ik in korte tijd veel werk op een efficiënte manier verzetten. Ik ben flexibel ingesteld en vind overwerken om iets goed af te maken geen enkel probleem.

Naast een diploma Installatietechniek ben ik ook in het bezit van een geldig VCA certificaat. Ik ben leergierig en zeker bereid om bijscholing te volgen om zo werk van de hoogste kwaliteit te kunnen leveren en mijzelf te blijven ontwikkelen als loodgieter. Zoals in de vacature gevraagd ben ik in het bezit van een rijbewijs B en heb ik vijf jaar werkervaring.

Hopelijk heb ik u van mijn kwaliteiten en kunde kunnen overtuigen met deze brief. Loodgieter zijn is boeiend en het vak uitvoeren bij een professioneel bedrijf waar veel te leren valt maakt het nog boeiender. Graag maak ik kennis in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Charley Versloot

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief loodgieter

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Een gedachte over “Sollicitatiebrief loodgieter

 1. Abdessamad mazgout

  Hey,
  goede middag
  Ik heb een diploma van installatietechniek niewau 2. En ik ben op zoek naar werk . Als loodgieter monteur .

  Met vriendelijke groeten
  Abdessamad

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.