Sollicitatiebrief logopedist

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief logopedist direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor logopedist als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief logopedist
Sollicitatiebrief logopedist
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor logopedist krijgt een 5,0/5 uit 2 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief logopedist

Maika Weijers
Doctor Janssenslaan 58
4902 XA Oosterhout

Praktijk Logopedie M.G. VAN Gageldonk-Campman
T.a.v. mevrouw M.G. van Gageldonk-Campman
Rutselboslaan 9
4901 MD Oosterhout

Oosterhout, [DATUM]

Betreft: vacature logopedist

Geachte mevrouw van Gageldonk-Campman,

Met interesse las ik [DATUM] de vacature in [WEEKBLAD] waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een allround inzetbare logopedist. De vacature waar ik al even naar op zoek ben! In deze sollicitatiebrief zal ik mijn motivatie nader toelichten en tevens mijn opleiding en werkervaring uiteenzetten.

Na het afronden van mijn opleiding Logopedie aan [ONDERWIJSINSTELLING] in [JAARTAL], ben ik als tijdelijke vervanger gaan werken in een logopediepraktijk. Hier heb ik in een korte tijd enorm veel ervaring opgedaan. Als logopedist behandelde ik zowel kinderen, als volwassenen en senioren. Na een half jaar verviel deze tijdelijke functie en ben ik gaan werken bij een organisatie voor ouderenzorg. Hier werk ik momenteel nog steeds met plezier, echter mis ik de afwisseling van het werken met zowel kinderen als volwassenen en ouderen. De reden dat uw vacature mij direct aansprak.

Als logopedist weet ik logopedische zorg te verlenen aan verschillende groepen. Hierbij weet ik iedere groep op een eigen, passende manier te benaderen en te motiveren. Ik heb dan ook goede communicatieve vaardigheden en weet op allerlei niveaus een boodschap over te brengen. Ook beschik ik over uitstekende schriftelijke vaardigheden. Ik werk als logopedist volgens de geldende kwaliteitseisen en heb ervaring met Incura. In mijn functie vervul ik ook administratieve werkzaamheden en houd dossiers nauwkeurig bij. Het vak is afwisselend en veelzijdig, waardoor ik iedere dag weer met veel plezier en toewijding aan het werk ga.

Ik ben een ondernemend persoon met een proactieve houding. In mijn werk als logopedist neem ik mijn verantwoordelijkheden, stel ik mij flexibel op en ik ben stressbestendig. Graag werk ik zelfstandig, maar wel binnen een enthousiast team van collega’s. Elkaar motiveren en van elkaar leren, vind ik belangrijk, vooral met het oog op toekomstige ontwikkelingen binnen de logopedische zorg.

Ik vertrouw erop dat ik u van mijn enthousiasme, motivatie en capaciteiten heb kunnen overtuigen in deze sollicitatiebrief. Als logopedist ga ik graag bij uw professionele logopediepraktijk aan de slag, om uw team te versterken. Graag vertel ik u meer over mijzelf als logopedist in een persoonlijk gesprek.

Met vriendelijke groet,

Maika Weijers

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief logopedist

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.