Sollicitatiebrief logistiek medewerker

GRATIS DOWNLOAD – sollicitatiebrief logistiek medewerker direct gratis downloaden en gebruiken. 300+ volledige brieven & gratis tips van professionals! Het schrijven van een goede sollicitatiebrief of motivatiebrief is voor veel mensen een grote uitdaging. Het aanbod aan kwalitatieve voorbeeld sollicitatiebrieven online is erg slecht. Veelal sluiten ze niet aan op de vacature wensen van nu. Hier brengen wij graag verandering in!

Onze sollicitatiebrieven zijn door professionals geschreven om een goed vertrekpunt te bieden en de kans om op gesprek te komen te verhogen. De brief is direct beschikbaar in Word, PDF en txt.

LET OP: Zowel deze sollicitatiebrief voor logistiek medewerker als alle andere zijn bedoeld als voorbeeld. Een sollicitatiebrief of motivatiebrief is doorgaans niet langer dan 1 A4. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders situatie zijn onze brieven langer dan gebruikelijk, gebruik dus enkel dat wat voor jou van toepassing is.

Sollicitatiebrief logistiek medewerker
Sollicitatiebrief logistiek medewerker
GRATIS DOWNLOAD
Deze voorbeeldbrief gebruiken? Ontvangen hem gratis in je inbox.
BEOORDELING
  0/5
Deze brief voor logistiek medewerker krijgt een 4,2/5 uit 557 beoordelingen.

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief logistiek medewerker

Terrence van Eijk
Groenhof 165
1352 AB Almere

Korkmaz Logistiek
T.a.v. de heer I. Korkmaz
Kaarnheugte 55
9403 HA Assen

Almere, [DATUM]

Betreft: vacature logistiek medewerker

Geachte heer Korkmaz,

In het Dagblad van het Noorden van [DATUM] las ik uw vacature voor een logistiek medewerker binnen uw bedrijf. Graag wil ik via deze brief mijn motivatie voor deze functie toelichten.

Na mijn opleiding Transport en Logistiek aan [SCHOOL], met als specialisatie logistiek, ben ik gaan werken als logistiek assistent bij een distributiecentrum in [PLAATS]. Al snel groeide ik door tot logistiek medewerker en deze functie vervul ik nu met veel plezier. De reden waarom ik bij uw bedrijf solliciteer voor de functie van logistiek medewerker is dat ik veel affiniteit heb met de producten die u levert èn met de werkmentaliteit binnen uw bedrijf zoals deze staat omschreven in de vacature. Ik houd van aanpakken en zorg dat alles op tijd en netjes de deur uit gaat. Deze gedreven instelling mis ik soms binnen het bedrijf waar ik nu werk.

Werken binnen een gedreven en goed samenwerkend team: dat is waar ik naar streef. De schouders eronder, letterlijk en figuurlijk. Maar ik zorg er ook net zo goed alleen voor dat alles logistiek goed geregeld is. U geeft in uw vacature aan dat ervaring met MS-Office een vereiste is. MS-Office beheers ik zeer goed. Ook heb ik ervaring met verschillende specifieke logistieke software, zoals bijvoorbeeld *naam software*. De Nederlandse en de Engelse taal beheers ik beide zeer goed, zowel mondeling als schriftelijk. Doordat ik in mijn vrije tijd ook graag naar de sportschool ga ben ik fysiek sterk en heb ik er geen moeite mee om de hele dag fysiek bezig te zijn.

Als logistiek medewerker vind ik het erg belangrijk dat producten op tijd, in het juiste aantal en in perfecte staat het magazijn verlaten. Ik werk daarom erg nauwkeurig en correct. Het zorgen voor een opgeruimde werkplek, regelmatig controleren van voorraadaantallen en het optimaal uitvoeren van het kwaliteitsbeleid horen hier ook bij. Daarnaast vind ik de wensen en behoeften van de klant belangrijk om mee te nemen in eventuele logistieke verbeteringen. Het is een uitdaging op een zo efficiënt mogelijke manier de meest tevreden klanten te hebben!

Ik hoop uw interesse te hebben gewekt met mijn brief. Logistiek medewerker is een functie waarin ik op mijn plek ben en waar ik vol enthousiasme mijn kennis en energie in kwijt kan. Graag maak ik verder kennis in een persoonlijk gesprek.

Ik zie uw reactie tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Terrence van Eijk

Bekijk variant 2 voor Sollicitatiebrief logistiek medewerker

FacebookFacebook SendWhatsAppLinkedInEmailTwitter

11 gedachten over “Sollicitatiebrief logistiek medewerker

 1. D

  Het is voor mij meer dan 3,5 geleden dat ik een brief heb geschreven. Dus het is weer even wennen. Deze brief heeft mij goed geholpen.

  Reageren
 2. Martijn Gerritse

  Top brief!

  Reageren
 3. John

  Voor mij is het lang geleden dat ik een sollicitatiebrief geschreven heb. Heb er veel uit kunnen halen en naar mijn persoonlijke situatie kunnen aanpasen. Heel blij mee dus

  Reageren
 4. rob

  hele nette brief kleine aanpassingen naar wat ik zelf heb gedaan maar 90% zou ik zeggen niks meer aan doen
  ben blij deze website gevonden te hebben en aan andere aanraden

  Reageren
 5. Jos.S

  Dit is meer dan goed.
  Ik zou hier wel gebruik van willen maken met een aanpassing van mijn ervaringen.
  Na veel zoeken, stuit ik hier steeds op terug.

  Reageren
 6. angelina

  super goede brief! heel blij mee want er staan echt een paar goede zinnen in die ik wel in m’n sollicitatiebrief kan gebruiken!

  Reageren
 7. jeroen

  ik ben blij dat ik op deze site terecht gekomen ben dit is oor mij de ideale voorbeeld brief.

  Met wat aanpassingen hier en daar heb ik de ideale voorbeeld brief.
  ik zal jullie daarom aan derden adviseren en aanraden om jullie website te bezoeken.

  mvg

  Jeroen

  Reageren
 8. AGM Hoetjes

  Inderdaad al lenige tijd geen heldere sollicitatiebrief hoeven schrijven. Tegenwoordig gaat alles per e-mail en wordt er vaak alleen maar vluchtig gekeken naar het curriculum vitae. Om mijn schrijfgeheugen weer wat op te frissen is dit een welkome manier om de draad weer op te pakken, daarvoor mijn dank.

  Reageren
 9. Tony

  Ik zou graag wat tekst willen overnemen van het voorbeeld.

  Reageren
 10. Jos

  Hier kan ik wat mee goede brief zal mij zeker helpen om een goede brief te schrijven. Ik kan uit dit voorbeeld een aantal punten goed gebruiken.

  Reageren
 11. R. Jacob

  Ik zou graag wat tekst willen overnemen van het voorbeeld daar er hele goede zinsneden in staan waar ik zelf niet aan heb gedacht. Het is voor mij ook heel lang geleden dat ik een sollicitatiebrief heb moeten schrijven daarom b en ik blij dat ik deze goede voorbeeld brief aangetroffen heb op de website.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 / 500 karakters beschikbaar | Tevreden met deze brief? Laat het ons weten.